Site Logo

Beledİyespor nereye sürüklenİyor..?

Başarılı bir sezonu ardında bırakan K.Maraş Belediyespor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor..

Teknik direktör Fethi Çokkeser Almanya ve Hollanda'ya gidip yetenekli genç futbolcuları seyredip K.Maraş'a getirme durumuna geldikten sonra, Türkiye'ye döndüğünde şok gelişmelerle karşılaştı.

Daha önceden K.Maraşspor'da menajerlik yapan Seyfullah Üçgün bu sefer Kahramanmaraş Belediyespor'un başına geçirilmek isteniyor. Bir başka isim ise eski hakem Bünyamin Gezer. Revizyon yapmak isteyen Belediyespor yönetimi tecrübeli hoca Fethi Çokkeser'i altyapı sorumluluğuna getirmek istiyor.

Seyfullah Üçgün'ün resmi menajerlik belgesi olup olmadığı, Kahramanmaraşspor'daki verimsizliği ve kulübün kapanma noktasına kadar getirilmesindeki etkisi konuşulurken, K.Maraş Belediyespor'a yetki sahibi olarak gelmesine yakın çevre tarafından anlam verilemiyor. Halkın parasıyla faaliyet sürdüren Belediyespor'un bu hatadan ne zaman ve ne şekilde döneceği merakla bekleniyor.

Kardeş kulübümüz K.Maraş Belediyespor'un geçtiğimiz yıllarda K.Maraşspor'un bulunduğu duruma göz göre göre sürüklenmesini asla tasvip etmiyoruz. - KahramanMarasSpor.org

Gelişmeler aktarılacaktır. Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.