Site Logo

Fİkret FIndIk : Şİmdİ Bİrlİk Olmak Günüdür...

Kahramanmaraşspor taraftarlarının Onursal Başkanı Fikret Fındık, Düzenlediği basın toplantısında Kahramanmaraşspor’un Manisa 19 Mayıs stadında, Keçiörengücü ile oynamış olduğu karşılaşmayı 2-0 kazanması kentte büyük bir sevinç yumağı oluşturmuştur. Alınan bu önemli galibiyet ile Kahramanmaraşspor adını finale yazdırıp, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatmıştır dedi.

 

Fındık yağtıgı açıklamada, Bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdi takımımız 2.lig yolunda çok önemli bir engeli aşıp şehirde ayrı bir heyecan yaşanmasını sağlamış, bizlerde bu sevinç yumağına birer örgü misali desteklerimizi hiçbir zaman esirgemedik ve destek vermeyede devam edeceğiz. Şimdi play-off’un ikinci ayağında final maçı oynayacağız, bu maçta takımımızın alacağı galibiyet 2.lige yükselmemizi sağlayacaktır.2.lige yükselmek için en başta taraftar desteği hiç kuşkusuz ki çok önemli bir faktördür. Bunun yanında şehrin mülki amirleri ve iş adamlarımıza’da burada büyük görev düşüyor.



Perşembe günü saat 19:00’da Manisa 19 Mayıs stadında oynayacağımız Belediye Bingöl  maçında taraftarlarımız için otobüs tahsisleri yaparsak takıma büyük moral ve destek sağlar. Herkes kendi bütçesince 12.adam dediğimiz büyük unsur olan taraftarlarımız için Çarşamba akşamına kadar otobüs kaldıracağımızı ve bu organizasyona tüm birimlerin destek vermesini canı gönülden istiyor ve diliyorum. Gün birlik beraberlik günüdür gelin bugün takımımız için bir olalım kenetlenip takımımızın bir üst lige ve liglere çıkması için destek verelim dedi.

 

Haber: Mustafa AYKIR