Site Logo

Büyük maç Cesur Radyo'da..

Site olarak yayın hayatımıza başladığımız ilk yıldan beri sitemize destek veren ve ziyaretçilerimizin isteklerine önem veren Cesur Radyo sunucusu Mustafa Aykır  Kahramanmaraşspor’un play-off maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadyumu'ndan canlı yayınlayacağını açıkladı.

Play-off ayağının ilk maçı olan Keçiörengücü maçını Pazar günü saat 18.00'dan itibaren Cesur Radyo'dan canlı olarak dinleyebirsiniz.

En az Lig TV’nin maç spikeri Ercan Taner kadar maçları başarılı ve heyecanlı şekilde sunan Mustafa Aykır, "Deplasmanlar Fizan’da da olsa maçları vereceğim" dedi.

Gurbetteki Kahramanmaraşsporlular, rakip taraftarlar ve ilgilililer maçları internet üzerinden dinleyebilirler. İlerleyen günlerde sitemizin anasayfasına Cesur Radyo’yu tek bir tıklamayla dinleyebileceğiniz bir bağlantı koyacağız. O güne kadar www.cesurradyo.com adresine girip radyoyu dinleyebilirsiniz.

Kahramanmaraş merkezinde bulunanlar ise evlerinden, işyerlerinden vs. maçı radyodan 96.6 frekanslarından dinleyebilirler.
 
Kahramanmaraşspor Taraftarlarının isteklerine cevap verdikleri için Cesur Radyo ve Mustafa Aykır’a teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz...
 
© KahramanMarasSpor.org