Site Logo

O dedİĞİn güz kabaĞI efendİ!!

Geçtiğimiz günlerde ülkemizin önemli gazetelerinden birisinde yazı yazan Kahramanmaraşlı hemşehrimiz ........, Kahramanmaraşspor ile ilgili bir yazı kaleme almış (hayret!). Bu şahıs yazıda “Kahramanmaraşspor’un öldüğünü, Kahramanmaraş Belediyespor’un yeni takımımız olduğunu” belirtmiş. Hatta bu kadarı ile kalmamış, takıma gönül veren ve herhangi bir şekilde bu takıma yardım eden kimselere de hakarete varan şeyler söylemiş.. Haliyle bize bir cevap hakkı doğuyor. Tek sen misin klavyesi olan Sırrı efendi..?

Ey futbol topunu gördüğünde karpuz sanan sen!  Bu ülkede bir tane taraftarı olan belediye takımı söylesene bizlere! Yıllardır tribünlerdeyiz, senin ne cismini görebildik ne de ismini! Yıllardır malum gazeteyi okuruz da, daha bir tane Kahramanmaraşspor haberini göremedik! Hatta gazetenin Güney ekinde bazı günler Adana’daki amatör takımların bile maçlarını gördük.. Bizden haber yok. Yıllardır K.Maraşspor’a destek vermeyen sen! Nasıl oldu da Belediyespor’a destek vermeye çağrıyorsun..? Var mı bunun maddi açıdan bir gerekçesi..? Vardır vardır.. Biz senin gibileri çok gördük bu memlekette! Senin ne iş yaptığını, kimlerin borusunu çaldığını dünya-alem bilir. Biz taraftarlar arasında mülki amirlerin her yemek davetine icap edip, onların istediklerini yerine getirenlere ‘lokmacı’ diye tabir ederiz. İşte bu lokmacı kişilerin kralısın sen. Bu kulüpte yıllardır dönmeyen dolap kalmadı neredeydin..? Bak şehrin elli türlü sorunu var. Hani neden yazmıyorsun..?! Yollarından başla bazı kurumlarına kadar 1.000 çeşit olay dönüyor neden yazamıyorsun? Söylemeye gerek var mı neden diye? Okuyanlar anlamıştır artık.. Senin gibi insansılar yüzünden bir karış yol alamadı bu memleket…

Kültürüne, eğitimine, akşamları oynadığın oyunlarla, ettiğin dedikodulara değinmiyorum bile.. Aslında daha çok şey var yazılacak, ama seni tanımayanlar için bu kadarıyla yeterince tiksinmiştir sanırım. Senin yüzünden başkaları incinmesin diye yazmıyorum.

Şuan en çok merak ettiğim şey: yarın 12 Şubat’ta  hakaret ettiğin taraftarın sana nasıl cevap vereceğidir..

Kahramanmaraşspor'um, sen aldırma bu menfaatçılara, milyonları verseler daima yanındayız!

Sitemize e-mail atan bir ‘hemşehrin’