Site Logo

Ey sen 'İddİalarI arkasInda duran' vatandaŞ!

Neymiş? Mayıs 2011'de yapılan kongrede kendisi bulunmadığı halde, katıldığına dair imzası varmış. İddiası 'usülsüzlük', 'sahtecilik' vs..

Yıl 2007. Yılların başkanı Mahçiçek bıraktı başkanlığı.. Yeni biri geldi, gencecik kadrosuyla. Herkesin desteği vardı, belediyenin bile, çünkü belediyenin kulüp yönetimindeki iş adamlarına ihtiyacı var. Futboldaki kirlilik nedeniyle (son yılın meselesi değil, önceden beri var) bu genç yönetim başarısız oldu, takım 3. Lig'e düştü. Genç yöneticileri küstürdüler..

Yıl 2008. Kulübün üye sayısı artırılması hedeflenmişti. Hedef 10.000 üyeydi. Ve gelin hep beraber o günkü kongredeki kareleri hatırlayalım: TIKLAYIN . Mizah türünden yayınlamıştık bu fotoğrafları, ama maalesef acı gerçek buydu. Meğer üyelerin çoğalması fabrikasındaki işçilerini üye olarak yazmasından kaynaklanıyormuş! K.Maraşspor'u çok benimsiyorlar ya!

Herneyse, kongre yapıldı, yine aynı başkanla devam edildi. Belediyeden gelen bilgilere göre, belediye çok yardım ediyormuş, ama yöneticilerin alacakları oluyormuş sürekli(!) Nasıl bir işse?!! Gelelim o sezonki yönetici karnesine: TIKLAYIN . Özellikle karnenin son kısımlarındaki isimleri okuyun.. Hey yavrum, var mı sizin kadar temiz insanlar?!

Ayrıca aynı yönetim döneminde, onca desteğe rağmen futbolculara paralar verilmemişti. Mart/Nisan ayında bunu sitemizde sık sık dile getirmiş olup, sık sık yönetim tarafından mahkemeyle tehdit edilmiştik. Ama yıkıcı değil, yapıcı eleştiriydi bu. Gelir kaynaklarımız vardı, ama yöneticiler faydalanıyordu bunlardan. Ayrıca vesile olduğumuz yardım kampanyası nedeniyle 60.000 TL toplanmış olup, az da olsa mali soruna bir çözüm bulunmuştu ve milletin gözü önünde bu paralar doğru adresi bulmuştu!

Yıl 2009. Başarısızlık o kadar ağır basmıştı ki, hiç biri sahip çıkmadı kulübe. İşte o kongrenin resimleri: TIKLAYIN . İşte adeta o günlere zemin hazırlayan bu şahsiyet şuan sahtecilik iddiasında bulunuyor. Kendi döneminden sonra nelere vesile oldu hatırlayalım;

- transfer yasağı geldi
- sürekli haciz şoku
- sponsorlar kayboldu
- TFF'den bir çok ceza
- futbolcular takımdan kaçtı
- dürüstçe başkan olmak isteyenlerin önü kapatıldı
- mahkemeler vs.
- suçlular mutlu mesut gezerken, dürüst adamlar suçlandı
- son olarak kulüp kapatılmaya gelmişti.

Evet, sayın ..... İşte bunlar senin başarısızlığının eseri. Senin adına imza atılmış diye bunları düzeltemezsin. Ama ONLAR kulübü düzelttiler.. Eski defterleri karıştırtma şimdi bize. Daha yayınlamadığımız bir sürü belgeler var.. Geldin - başkan oldun - gittin. Seni öyle bilelim..