Site Logo

Taraftarlardan futbolculara moral zİyaretİ

Spor toto 3. Lig 2. Grupta playof mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’da taraftarlar tesislere giderek Bingöl maçı öncesi futbolculara moral verdiler.

Akşam saat 17.30’da Kahramanmaraşspor tesislerine giden 100 kadar Kahramanmaraşspor sevdalıları  aldıkalrı meşaleleri futbolcularla birlikte yakarak güzel bir ortam oluşturdular. Tesislerde yakılan meşalelerden sonra futbolcularla birlikte karşılıklı olarak tezahurat yapan taraftarlar daha sonra davul zurna eşliğinde oyunlar oynayarak halay çektiler.

Bu güzel ziyaretten memnun olan futbolcular yapmış oldukları açıklamada, Taraftarlarımızın bu süpriz ziyareti bizleri çok memnun etti. Taraftarlarımız bizleri gerek iç sahada, gerek deplasmanda yalnız bırakmıyorlar bizlere hep destek veriyorlar biz futbolcular olarak Bu büyük taraftarlarımız mutlu etmek için önce deplasmanda Bingölspor’u yenecegiz, haftayada kendi evimizde Keçiören’i yenerek adımızı playofa yazdıracagız. Playoftada rakiplerimizi yenerek Kahramanmaraşspor’u 2. Lige çıkartacagız dediler.

Kahramanmaraşspor sportif direktörü İlter Kasap yaptıgı açıklamada Taraftarlarımızın yapmış olduğu bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. Sezon başından beri bizlere hep destek oldular. Kahramanmaraşspor ‘un taraftarlarının destegi ne herzaman ihtiyacı var.  Önümüzde final niteliginde 4 önemli maçımız var. Biz takmımıza inanıyor ve güveniyoruz, bu 4 maçımıza kazanıp Kahramanmaraşspor’u 2. Lige çkartacagımıza inanıyoruz dedi.

Haber: Halil Geyik