Site Logo

Beledİyespor (Şampİyon) 3. Lİgde ...

Bal liğinde mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor Şanlıurfa GAP Arena'da  karşılaştığı Yeni Diyarbakırspor'u 4-0 mağlup ederek 3. lige çıktı. Taraftar desteginide arkasına alan Mavi- Beyazlı ekibimiz rakibini farklı mağlup ederek profesyonel lige merhaba dedi.

Stad: Şanlıurfa GAP Arena


Hakemler: Mehmet Şimşek*** İlyas Emtar*** Mustafa Savruldu*** Volkan Yalın***

Kahramanmaraş Belediyespor: 1- Ersin*** 2- Vedat Çoban*** 3- Soner*** 4- Osman*** 5- Akif Alı cı*** 6- Can** 7- Mehmet Doğan*** (18- Yusuf**) 8- Gökhan** 9- Bünyamin? (16- Gökhan***) 10- Aydın*** 11- Remzi*** (13- Emir***)

Yeni Diyarbakırspor: 1- Veysi* 4- İkram** 5- Oktay**(12- Ferhat Çetin**)  7- Serhat*** (9- Barış**) 10- Uğur** 11- Ramazan** 33- Kamil**(47-Onur**)  66- Bilal** 72- Cem*** 73- Muhammet** 77- Salih**
 

DK 1: Karşılaşmanın ilk atağı Kahramanmaraş Belediyespor’dan geldi. Sağ kanattan Mehmet Doğan’ın yaptığı ortaya Bünyamin kafa karşılık verdi. Rakip oyuncu Serhat ile hava topu mücadelesinde çarpışan Bünyamin’in kaşı açıldı. Bünyamin ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

DK 6: Sol kanattan gelişen atakta Aydın ceza sahası önünde top ile buluştu. Aydın uzaktan şut denemesi yaptı. Top üstten auta çıktı.

DK 9: Kahramanmaraş Belediyespor bu dakika Mehmet Doğan ile golü buldu. Sağ kanattan Vedat Çoban’ın yaptığı ortaya Mehmet Doğan kafa vurdu. Doğan’ın şık vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0.

DK 12: Yeni Diyarbakırspor bu dakika rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Kahramanmaraş Belediyespor savunmasının etkili dağılımı ile bu ataktan sonç alamadı.

DK 15: Kahramanmaraş Belediyespor Akif ile orta alandan atak başlattı. Akif topu sağ kanada Mehmet Doğan’a gönderdi. Mehmet Doğan sağ kanattan ceza sahasına girdi ve arka direğe ortasını yaptı. Doğan’ın ortasında topa dokunan olmadı.

DK 20: Kahramanmaraş Belediyespor bu dakika ikinci golü buldu. Savunmayı önde yakalayan Mavi Beyazlı ekip, Aydın’ın ara pasında net gol pozisyonu yakaladı. Aydın orta alanda ara pası ile Mehmet Doğan’ı topla buluşturdu. Mehmet Doğan topla birlikte ceza sahasına girdi ve kaleciyi çalımladı. Ancak kaleci Mehmet Doğan’a faul yaptı ve karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Pozisyondan dolayı kaleci Veysi’ye sarı kart gösterdi.  Veysi  itirazlarını sürdürünce karşılaşmanın hakemi ikinci sarıdan Yeni Diyarbakırspor’u 10 kişi bırakarak penaltıyı kullandırdı. Diyarbakırspor’da yedek kaleci Ferhat kaleye geçti. Penaltıyı kullanan Kahramanmaraş Belediyespor’lu oyuncu Aydın, şık bir vuruşla takımının ikinci golünü attı.

DK 25: Yeni Diyarbakırsporlu oyuncular penaltı pozisyonundan sonra büyük moral bozukluğu yaşarken, atakları orta sahayı geçemedi.

DK 30: Kahramanmaraş Belediyespor, sol kanattan geliştirdiği ataktan sonç alamadı. Soner’in ortasında ceza sahasında topa kimse dokunmayınca top direk auta çıktı.

DK 32: Yeni Diyarbakırspor’un ender gelişen ataklarından bir tanesi bu dakikada gelişti. Orta sahadan Kamil’in sol kanata gönderdiği topu Cem kontrol etti. Cem’in ortasında top üst direkten oyuna döndü. Savunma topu kontrol ederek uzaklaştırdı.

DK 35: Kahramanmaraş Belediyespor, Aydın ile uzaktan bir şut denemesi yaptı. Aydın rakip savunma oyuncuları geçerek şutunu attı. Etkisiz vuruşunda topu kaleci Ferhat kontrol etti.

DK 41: Kahramanmaraş Belediyespor , sağ kanattan atak geliştirdil. Mehmet Doğan sağ kanatta Vedat’ın önüne güzel bir pas bıraktı, Vedat’ın ortasında top defansa çarparak kornere çıktı.

DK 43: Mehmet Doğan’ın kullandığı korner atışında top ceza yayının üzerine düştü. Boşta kalan topa Aydın gelişine vurdu. Top filelerle buluştu: 3-0

DK 45: Karşılaşmadaki 3. Golün ardından Yeni Diyarbakırspor taraftarı sahaya yabancı maddeler attı. Güvenlik güçlerinin ve Kahramanmaraş Belediyespor taraftarlarının aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulunan taraftarlar emniyet güçleri tarafından yatıştırıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kahramanmaraş Belediyespor’un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 İkinci Yarı:

DK 46: Kahramanmaraş Belediyespor, ikinci yarıya şampiyonluk tezahüratları ile başladı. Karşılaşmada 3-0 önde olan Mavi Beyazlılar, taraftarların büyük  coşkusu ve tezahüratlarıyla maçı sürdürdü.

DK 50: Ender gelişen Yeni Diyarbakırspor ataklarından biri de bu dakikada gelişti. Soldan gelişen atakta ceza sahasına gönderilen topa Salih gelişine vurdu. Ancak top üstten auta çıktı.

DK 52: Kahramanmaraş Belediyespor bu dakikada rakip kale önünde baskı kurdu. Rakibe top yapma fırsatı vermeyen temsilcimiz, önde kurduğu baskı ile rakibi bıktırdı. Vedat Çoban’ın şutu üstten auta çıktı.

DK 57: Kahramanmaraş Belediyespor sol kanattan geliştirdiği atakta Remzi top ile birlikte son çizgiye kadar indi. Remzi’in ortasında topa dokunan olmadı ve top taca kadar çıktı.

DK 60: Kahramanmaraş Belediyespor orta alanda top çevirerek rakibin baskısını kırdı. Rakip oyun bir an önce bitsede gitsek havasında oyunu sürdürmeye çalıştı.

DK 64: Kahamanmaraş Belediyespor Vedat ile sağ kanattan çok hızlı çıktı. Vedat son çizgiye katdar indi ve ortasını yaptı. Ceza sahası içinde Gökhan kafaya yükseldi ancak kaleci topu kontrol etti.

DK 70: Kahramanmaraş Belediyespor’da oyuncu değişikliği. Remzi çıktı Emir oyunu girdi.

DK 75: Emir sol kanattan topla birlikte son çizgiye kadar indi. Son çizcide rakip oyuncuya çalımını da attı ve ortasını yaptı. Ceza sahası içerisinde Gökhan topa vuramadı ve rakip savunma topu uzaklaştırdı.

DK 77: Kahramanmaraş Belediyespor’da ataklar üst üste gelişmeye başladı. Gole çok yaklaşan Mavi Beyazlılar, Akif ile net bir pozisyondan ofsayt gerekçesi ile sonuç alamadı. Vedat Çoban’ın ara pasında topla buluşan Akif, kaleciyi çalımlayarak golünü attı ancak gol ofsayt gerekçesi ile netlik kazanmadı.

DK 80: Kahramanmaraş Belediyespor’da oyuncu değişikliği. Mehmet Doğan oyundan alındı, yerine Yusuf oyuna dahil oldu.

DK 89: Kahramanmaraş Belediyespor Aydın ile muhteşem bir gol daha buldu. Aydın frikikten çok güzel bir golle fileleri 3. Kez havalandırarak taraftarın coşkusuna çoşku kattı: 4-0.

Haber: İlker Yiyen