Site Logo

PTT 1-1 Özel İdare

Kahramanmaraş Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Futbol Turnuvası devam ediyor.

Her akşam saat 18.30 sıralarında başlayan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor. 

 Turnuvada 19 Nisan Perşembe akşamı oynanan maçta Kahramanmaraş İl Özel İdaresi Futbol Takımı, Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü ile karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 0-0 ile sonuçlanan karşılaşmada PTT Başmüdürlüğü 2. Yarıda Harun'un ayağından yakaladığı golle 1 golle üstünlüğünü sağlarken son dakikalar da yediği golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar.

Batıpark Futbol sahasında üstün bir futbol sergileyen PTT Başmüdürlüğü futbol takımında maçı saha dışından kontrol ederek takımını adapte eden Kahramanmaraşspor’un eski futbolcularından Ali seyit Sevin oyunun kontrolünü sağlayarak takımının üstün düzeyde futbol oynamasını sağlarken PTT Başmüdürlük futbol takımının file bekçiliğini ise Kahramanmaraş spor camiasının yakından tanıdığı Halil Geyik (Javra) koruyordu.  Karşılaşmadan her iki takımda sahadan 1 er puan alarak 2 puanı sahaya bıraktılar.

Haber& Fotoğraf: İlker Yiyen