Site Logo

Fİkret FIndIk'a Sevgİ Selİ...

Kahramanmaraşspor Taraftarları Kahramanmaraşspor Onursal Başkanı Fikret Fındık’a sevgilerini Pankartlarla gösteriyorlar.

 

Kahramanmaraşspor’da As Başkanlık ve Futbol Şube Sorumluğu görevleri yapan eski Yönetici Fikret Fındık, Kahramanmaraşspor Taraftarlarının sevgilisi oldu. Her zaman yanlarında gördükleri Fikret Fındık’a her maç öncesi sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar Fikret ağabeylerini unutmuyorlar. Her maç öncesi tribünlerdeki yerini alan Kahramanmaraşspor Onursal Başkanı Fikret Fındık Kahramanmaraşspor’un zorlu deplasmanlarında taraftarların masraflarını karşılayarak içindeki Kahramanmaraşspor sevgisini taraftarlarla paylaşıp onların deplasmana gitmesini sağlıyor.

 

Kahramanmaraşspor taraftarları ise kendilerini deplasmanlara götürerek masraflarını üstlenen Onursal Başkanlarını Onur’e etmek için 12 Şubat stadyumunun 4 bir yanını Pankartlarla süsleyerek Onursal Başkanlarını ayakta alkışlıyorlar. 3 taraftar grubunun da sevgilisi olan Fındık, Kahramanmaraşspor aşığı bir iş adamı. Bu takıma gönül vermiş gecesini gündüzüne katarak Kahramanmaraşspor’un başarısı için mücadele etmiş bir futbol sever.

 

12 Şubat stadyumunu Pankartlarla süsleyen Edeler Grubu, Çılgınlar Grubu ve Asiler Grubu stadyuma astıkları pankartlarda Onursal Başkanımız Fikret Fındık’a taraftarlarımıza verdiği katkılardan dolayı Teşekkür ederiz, K.M.S’ye gönül veren spor Adamı seninle Gurur duyuyoruz gibi mesajlar yazarak sevgilerini yazıyla pankartlara aktarıyorlar.

Haber: İlker Yiyen