Site Logo

İlter Kasap: ''TaraftarImIz bİze güvenmelİ''

Esko Radyo’da Şeref Dere’nin hazırlayıp sunduğu Şeref Dere ile Şeref Tribünü Programının bu haftaki konuğu Kahramanmaraşspor A.Ş Kulübü İdari Menajeri İlter Kasap ve Taraftar Gazetesi  Yazarı İlker Yiyen oldu.

Şeref Dere ile Şeref Tribününde canlı yayına katılan ve yaklaşık 2 saat boyunca takım hakkında ve grup hakkındaki düşüncelerini  103.0’dan taraftarlara seslenen Kasap Play-off’a yakın olduklarını söyledi. Grupta play-off için en iddialı takımları arasında yer aldıklarını söyleyen Kasap, çok zor şartlar altında mücadeleler verdiklerini dile getirerek, bu zor şartları Kahramanmaraş’ın sevgisiyle aşmaya çalıştıklarını söyledi. Kahramanmaraşspor A.Ş Kulübünün bu iddiasını sonuna kadar götüreceğini söyleyen İdari Menajer Kasap, Sezon başından bu yana bizim en büyük destekçimiz taraftarımız oldu. İçeride şuan oynayacağımız 2 maçımız var. 2 maçı da çok iyi şekilde destekleyeceklerine inanıyorum. Herhangi bir soruna herhangi bir taşkınlığa mail vermeyeceğiz. İyi bir maç çıkarıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Futbolda başarıda başarısızlıkta vardır. Ne olursa olsun takıma sahip çıksınlar. Bu takımı sadece bugünlük sevmesinler. Bu takım Kahramanmaraş’ın olduğu için bırakmasınlar. Taraftarlarımızın desteğinin sezon sonuna kadar yanımızda hissetmek istiyoruz. Taraftarlarımızın iyi niyetine özverisine alacağımız 3 puanla mutluluk katacağız. Kahramanmaraşspor sezon sonunda istediği arzuladığı yere gelecektir. Kırıcı ortamlara girmeden bu takımı hedeflediği yere çıkartacağız.”

"BAŞARILI TAKIMLARIN ARKASINDA BÜYÜK DESTEK VAR"

Kasap, Kahramanmaraşspor’un başarılı olması için manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi ve şu şekilde devam etti: “Kahramanmaraş’a geldiğimizden bu yana söylediğimiz bir şey var. Gerçekten Kahramanmaraş’ta biz beklediğimiz ilgi ve alakayı göremedik. Kahramanmaraşspor bu şehirde sahipsiz. Biz kendimizi öyle hissediyoruz. Bize yönelik birlik ve beraberlik içerisinde organizasyonlar yapıldığı zaman biz kendimizi değerli hissediyoruz. Futbolcularımız daha çok motive oluyor. Futbolcu ve teknik kadro kendisine değer verildiğini hissettiği zaman çok daha başarılı olur. Bugün bakıldığında çok başarılı takımların arkasında şehrin idari amirlerinin, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Ticaret Odalarının büyük desteği var. Bunu geçmiş yıllarda Nazillispor’da hep beraber gördük.  Saha da en az 128 tane reklam tabelası vardı. Herkes takımını sahiplenmiş durumda. Bizde gelecek yıllarda Kahramanmaraş’ın bizi sahiplenmesini bekliyoruz.”

"BİZ KAHRAMANMARAŞ’I TEMSİL EDİYORUZ"
"Biz bir markayız. Kahramanmaraşspor olarak Kahramanmaraş’ı temsil ediyoruz. Dışarı gittiğimiz zaman otobüsümüzde yazan yazıyı gören Kahramanmaraşspor geldi diyor. Kahramanmaraş ülkemizin en büyük tekstil kentlerinden bir tanesi. Türkiye tekstilinin yüzde 40’ını karşılıyor. Dünya tekstilinin ise yüzde 6’sını karşılıyor. Çok büyük bir marka şehir olmasına rağmen spor anlamında geri kalmış bir şehir. Spor yatırımlarında yeni yeni hareketlenmeler başladı. Biz devre arasından döndüğümüz antrenman yapacak saha bulamadık. Bu profesyonel bir takım için gerçekten eksik bir durum. Biz bunun acılarını da çektik. Sezon başında kurduğumuz bu takım şuanda çok iyi yerlerde. İlerleyen dönemlerde bu takımın çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Şehir sahip olduğu ve destek verdiği sürece bu teknik kadro ile Kahramanmaraşspor’u layık olduğu yere getirecektir. 2 saatlik program da yayına mesajlarla ulaşan dinleyicilerin, Taraftar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen’in ve Program yapımcısı Şeref Dere’nin sorularına da cevap veren Kasap Taraftarın hiç şüphesi olmasın bu takım hak ettiği yere gelecektir" dedi.