Site Logo

Beledİyespor Şampİyon...

 

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor Futbol Takımı, 44 Malatyaspor'u 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kahramanmaraş Belediyespor Futbol Takımı kendi evinde konuk ettiği 44 Malatyaspor’u Aydın İnanç (3) ve Bünyamin Kılıç (2)’ın golleri ile 5-0 mağlup etti. 12 Şubat Stadyumu’nda oynanan maç, 44 Malatyaspor’un vuruşu ile başladı. Grupta lider Kahramanmaraş Belediyespor ile arasında 17 puan fark bulunan 44 Malatyaspor dişli rakibi karşısında adeta tel tel döküldü… Kaharmanmaraş Belediyespor’u resmen şampiyon ilan eden maçta ev sahibini farka götüren goller Aydın İnanç (Dk. 12-56-61) ve Bünyamin ( Dk. 60-70 pen) kaydetti: 5-0. Sezonun son maçını 5-0 kazanan Kahramanmaraş Belediyespor puanını 50’ye yükselterek şampiyon olan Kahramanmaraş Belediyespor sezon boyunca oynadığı 19 maçın 16’sında galip, 2’sinde berabere ve bir tane de mağlubiyeti var. Kahramanmaraş Belediyespor oynadığı 19 maçta 55 gol atarken kendi kalesinde ise 14 gol gördü.



Şampiyonluk maçını izlemeye gelen Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, ve çok sayıda taraftar katılırken, aynı zamanda Kahramanmaraş Belediye Bandosu da maç boyunca çaldığı müziklerle hem futbolcuları hem de taraftarı coşturdu. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kahramanmaraş Belediyespor Futbol Takımı önümüzdeki günlerde federasyonun yapacağı kura çekimlerini bekleyecek. Statü gereği maçların sona ermesinin ardından 2012 yılı itibari ile 3. Lige 9 takım yükselecek. İlk önce gruplarında ikinci olan 13 takım arasında yapılacak  Bu elemeler sonunda 5 takım belirlenecek ve gruplarında birinci olan 13 takımla birlikte 18 takım olacak. Bu 18 takım arasında yapılacak olan kur’a çekimi sonucunda yapılacak tek maç sonrası galip gelen 9 takım 3.lige yükselecek.
Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Belediyespor’un 3’üncü lige mutlaka çıkacaklarını iddia ederken belediye olarak gençliğe ve spora yatırımların artarak devam edeceğini söyledi…