Site Logo

KahramanmaraŞ seyİrcİden dertlİ

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'un Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, seyirciden istedikleri desteği alamadıklarını söyledi.

Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz, Ticaret Borsası'nda düzenlediği basın toplantısında, takımı hakkında bilgiler verdi. Kahramanmaraşspor'un, belirlediği hedef doğrultusunda çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Durmaz, Ankara'da yapılacak olan Ekstra Play-Off mücadelesine katılarak Lig A'ya çıkma mücadelesi vereceklerini ifade etti. Klasman Grubu'nda lider durumda bulunduklarını vurgulayan Durmaz, "Avantajımızı en iyi şekilde korumayı düşünüyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızdan istediğimiz verimi alabilirsek grubu rahatlıkla lider tamamlayacağımıza inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Takımına güvendiğini söyleyen Durmaz, "Zor gol yiyen bir takımız. Bunu da ilk yarıda gösterdik. Evimizde oynadığımız 9 karşılaşmada sadece 1 gol yedik. Ekstra Play-Off'a kalmayı başarırsak eleme maçlarında başarılı olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Şu anda sadece grubu lider olarak bitirmeyi düşündüklerini kaydeden Durmaz, Antalya kampını en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti.

Kahramanmaraş'ın iyi bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Durmaz, "Biz seyirciden daha fazla destek bekliyoruz. Ancak, şehir takımı olarak seyirciden istediğimiz desteği maalesef göremedik. Biz maça tesir eden bir seyirci topluluğu görmek istiyoruz" dedi.