Site Logo

KMS taraftarlarIndan örnek davranIŞ...

Pazar günü oynanan Kahramanmaraşspor - Belediye Bingölspor karşılaşması öncesinde Kahramanmaraşspor taraftarlarından örnek davranış.

 

Bu önemli karşılaşmayı izlemek ve takımlarına destek vermek için şehrimize gelen 30 kadar Bingöl taraftarı maçı başlamasına 1 saat kala 12 Şubat stadyumuna geldiler. Maç izlemek ve takımlarına destek vermek için iehrimize gelen misafir takım taraftarların yanlarına giden Kahramanmaraşspor taraftarları Bingölspor taraftarlarına hoşgeldiniz dediler. Kahramanmaraşspor ve Bingölspor taraftarları maç öncesi sohbet ederken, grubta yeralan diğer takımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Her iki takım taraftarları birbirlerine başarı dilerken, birlikte hatıra fotografları çekildiler. Bingölspor taraftarlarıda 2. yarında deplasman oynayacağımız karşılaşmada Kahramanmaraşspor taraftarlarını Bşngölde görmekten büyük mutlulık duyacaklarını belirttiler.

 

Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala taraftarlar tribündeki yerleri aldılar. Kahramanmaraşspor taraftarları kale arkasında yeralan Bingölspor taraftarlarına hoşgeldiniz diyerek tezahurat yapan Kahramanmaraşspor taraftarlarına, Bingçlspor taraftarlarıda hoşbulduk diyerek cevap verdiler. Bu karşılıklı tezahurattan sonra taraftarlar birbirlerini alkışlarken, maçı başlamasının ardından takımlarına destek verdiler.

 

Haber: Halil Geyik

Foto: Harun Ersoy