Site Logo

44 Malatya 2-3 K.MaraŞ Beledİye

Bal Ligi 4. grubta mücadele ede Kahramanmaraş Belediyespor deplasmanda 44 Malatyaspor'u 3-2 maglup ederek, nağmaglup olarak liderliğini devam ettirdi.

 

Malatya yeşiltepe stadyumunda saat 11.00'da başlayan mücadelede sahanın karla kaplı olması nedeniyle futbolcular oyun oynamakta zorlandılar. Bu karşılaşmayı izlemek üzere Sabaın erken saatelerinde Kahramanmaraş'tan yaklaşık 100 kişik taraftar grubu malatyaya giderek, takımlarına destek oldular.

 

Bu önemli karşılaşmanın ilkyarısı karşılıklı ataklarla geçti ama her iki takımında yapmış olduğu gol girişimleri sonuç vermeyince ilkyarı golsüz tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kahramanmaraş Belediyespor Karşılaşmanın 47. dakikasında Mehmet Doğan'ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran 44 Malatyaspor mücadelenin 51. dakikasında Cumaali 44 Malatyasporun beraberlik golünü attı. Dakikalar 61'i gösterdiğinde 44 Malatyaspordan Halil İbrahim 44 Malatyasporu 2. golünü atarak takımını 2-1 öne geçirdi.

 

Kahramanmaraş Belediyespor 2-1 maglup duruma düştükten sonra oyunda tekrar hakimiyeti eline alarak 44 Malatyaspor kalesinde etkili ataklar geliştirmeye başladı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Mehmet Akif'in kullandığı serbest vuruşta Bünyamin topa sert vurarak takımının beraberlik golünü attı. Beraberlik golünden sonra galibiyet golü için rakip kaleye ataklarını sıklaştıran Belediyespor karşılaşmanın 84. dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Bünyamin Kılınç kendisini 2. Kahramanmaraş Belediyesporun 3. golünü attı.

 

Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında ataklarından sonuç çıkmayınca mücadele Kahramanmaraş Blediyesporun 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber: KahramanMarasSpor.Org