Site Logo

KMS'yİ Hakemler durdurdu... İstanbul 2-1 KMS

Deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, yaklaşık 85 dakika 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren  temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 4 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisini İstanbul deplasmanında bıraktı. Karşılaşmanın henüz 13.dakikasında Onur Berber’in ceza sahası içerisinde Hüseyin’e yaptığı tehlikeli hareket sonrası penaltı kararı veren karşılaşmanın hakemi Onur’u da kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. İstanbulspor adına penaltıyı kullanan Sait, kaleciyi ayrı köşeye topu ayrı köşeye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 5. dakikadan sonra 10 kişi mücadele eden Kırmızı-Beyazlı ekip, ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamladı. İkinci yarıda da kalesinde golü erken gören Kahramanmaraşspor, henüz 47. dakikada Tolga’nın golüne engel olamadı. Bu dakikadan sonra rakip takımın baskısı arttı. Temsilcimiz 10 kişi ile mücadele ettiği karşılaşmada rakibine ezilmeyerek kalitesini ortaya koydu. Dakikalar 51’i gösterdiğinde Kahramanmaraşsporlu Cengiz Güner'i karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti 2-1.   
 
Karşılaşmadan önemli dakikalar:
İstanbulspor-Kahramanmaraşspor karşılaşması İstanbul Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumunda oynandı.

Karşılaşmada çekişmeli dakikalar yaşanırken maçı yaklaşık 850 ye yakın Kahramanmaraşspor taraftarı izlerken ev sahibi ekibin ise sadece 20 taraftarı tribündeki yerini aldı.
 
Dk. 5: Gelişen İstanbulspor atağında ceza sahasına giren Hüseyin, Onur Berber’in müdahalesi sonrası yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi ve Onur Berber’i kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı. Penaltıyı M. Sait Ulucan kullandı. Ulucan, penaltı şansını iyi değerlendirdi ve topu filelerle buluşturdu 1-0
Penaltı kararının ardından karşılaşma da oyun sertleşti. Her iki takım oyuncuları da faullü pozisyonlara girdi.

Dk. 19: Kahramanmaraşsporlu oyuncu Ali Cemal gelişen İstanbulspor atağını durdurmak için rakip oyuncuya yaptığı hareket nedeni ile sarı kart ile cezalandırıldı.

Dk. 26: İstanbulsporlu oyuncu Ali Işık Kahramanmaraşsporlu oyuncuya yaptığı sert hareketten dolayı sarı kart ile cezalandırıldı.

Dk. 28: Kahramanmaraşspor atağında Erhan Kurt ceza sahası yakınlarından sert bir şut çekti ancak top az farkla üstten auta çıktı.

İlk yarı 1-0’lık skor ile tamamlandı.
 
Dk. 47: Tolga’nın kayıt ettiği gol Kahramanmaraşspor’u hüsrana uğrattı.
Bu golden sonra oyuncu değişikliğine giden Kahramanmaraşspor oyundan Metin’i çıkartıp yerine Adem’i aldı.
Karşılaşmada gol yollarında etkili olmaya çalışan Kahramanmaraşspor gol bulamazken İstanbulspor’da ilk oyuncu değişiklik hakkını Ali Yıldırım’ı oyundan çıkartıp yerine geçen sezon Kahramanmaraşspor forması giyen genç futbolcu Durdu Ahmet Boyraz’ı oyuna dahil ederek kullandı.

Dk. 49: Berkan ortayı yaptı Şadi Çolak sert vurdu. Top üst direkten döndü.

Dk. 51: Kahramanmaraşspor bu dakikada kazanılan faul ile golü buldu. Ceza sahası dışında kullanılan ve ceza sahası içerisindeki barajı da aşıp filelerle topu buluşturan isim Cengiz Güner'i oldu.

Dk.  60: Cengiz Güner yaklaşık 40 metreden kaleye gönderdiği şut üst direkten oyun alanına döndü.


Karşılaşmada gol arayışını sürdüren Kahramanmaraşspor oyunda üstün ataklarla ilerlerken kullanılan şutlar kaleci engeline takıldı. Aradığı golü bir türlü bulamayan Kahramanmaraşspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Temsilcimiz aldığı mağlubiyetle 25 puanda kalırken sıralamada ise 2 basamak gerileyerek 4. sıraya düştü.
 
Stadyum: İstanbul Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu

Hakem: Mehmet Kara
 
İstanbulspor: 99- Hüseyin Volkan Canbolat  2- İlyas Akan 4- Müslüm Aydoğan 17- Mehmet Sait Ulucan 91- Cemal İşleyen 3- Tayfun Karadağ 5- Arif Güner 7- Tolga Yılmaz 15- Hüseyin Yıldız (Timur Kosovalı) 25- Ali Işık (34         Efe Özcan) 77- Ali Yıldırım (78 Durdu Boyraz)

Kahramanmaraşspor: 1- Taylan Aydoğan 21- Berkan Emir 34- Erhan Kurt 77- Fahrettin Bıyıklı (Sarı Kart) 8- Metin Yüksel (7- Adem Aydın) 10- Ali Cemal Boztepe (99- Gökhan Aydaş)16- Mert Er Estik 9- Onur Berber (13. DK Kırmızı Kart) 11- Şadi Çolak (Sarı Kart) 22- Cengiz Güner 35- Aytaç Deniz (Sarı Kart) (89- Erhan Çelenk)
 
Haber: Gökhan Dökücü