Site Logo

Onur İçlİ Kİmdİr? TanIyalIm...

..::KAHRAMANMARASSPOR.ORG ÖZEL::..

Onur İçli 8 Ocak 1982 İstanbul doğumludur. Geçmiş doğum gününü geçte olsa kutlarız. Onur forvette görev yapıyor. Oynadığı kulüpler sırayla: G.Antep BŞB, G.Antep, K.Erciyes, Denizli ve son olarak kiralık olarak İstanbulspor.

2002-03 Sezonunda Türkiye Kupası birinci turunda maçın ikinci yarısında oyuna girmesine rağmen Mersin İY'na attığı 2 golle takımı G.Antep BŞB'si  2. tura taşıdı. İkinci turda şanssız bir şekilde Trabzonspor'a karşı elendiler.

2003-04 Sezonunda Türkiye Süper Liginde Gaziantepspor ile 3 maç, toplam 59 dakika oynadı. İlk maçı Bursa'ya karşı 85. dakika oyuna girdi ve 90. dakika golu buldu. Takımı 3-2 galip ayrıldı.
Aynı sezon Galatasaray'a ve Malatyaspor'a karşı oynadı. Bu sezon toplam 59 dakika şans buldu.

2004-05 Sezonunda yine Türkiye Süper Liginde 17 maçtan 3 maçında görev yaptı. Beşiktaş deplasmanında ikinci yarıda oyuna girdi ve 52. dakika takımı Gaziantepspor'a gol kazandırdı ve o maçtan 4-3 galip ayrıldılar. En fazla bu sezon oynadı: 155 dakika.

Aynı sezonun ikinci yarısında Türkiye 2. Ligi A Kategorisi takımı Erciyesspor'a transfer oldu. Bu takımda Mersin İdmanyurdu'na karşı ilk maçına ikinci yarıda oyuna girdi ve 10 dakika oyunda kaldıktan sonra sakatlandı.

2005-06 Sezonu Denizlispor'a transfer oldu ve Türkiye Kupasında Fenerbahçe'ye her iki maçta bir yarı görev aldı. İki maçta da takımı ağır yenilgiye uğradı.

En son olarak bu sezon (2006-07) İstanbulspor'da Eskişehirspor'a karşı maçın son dakikalarında oyuna girdi.

Genel olarak genç yaşlarda az forma şansı buldu ancak oyuna girdiği anda gol atmasını biliyordu. Son 5 sezonda toplam 12 maçta 745 dakika oynadı ve 4 gol buldu ancak hiç kart yemedi.

Takımımıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz.
Kahramanmarasspor.org