Site Logo

BüyüksIr 2-6 KMS (U19)

Bugün saat 13.00'da Batıpark Sahasında oynanan Büyüksırspor - Kahramanmaraşspor U19 mücadelesini takımımız 6-2’lik skorla kazandı.

İlk yarının 2-2 bittiği karşılaşmada Büyüksırspor 2 kırmızı kart görürken, Büyüksırspor Teknik Direktörü Osman Köse hakem tarafından saha dışarısına çıkarıldı.

Maçta ilk onbirimiz şu şekildeydi:
1 – Eshabil Çınarlıdere
2 – Ömer Faruk Bozkurt
3 – Furkan İslam Çakmak
4 – Ömer Yeniköy
5 – Ümit Yıldırım (kaptan)
6 – Ahmet Ak
7 - Hüseyin Cansu  
8 – Hasan Basri İşbilir
9 – Emre Çakmak
10 – Bayram Bahşi
11 – Bilal Çetinkaya

Teknik Direktörler:
 Hasan Balkan (Kahramanmaraşspor), Osman Köse (Büyüksırspor)

Orta Hakem: Mehmet Raşit Gürsoy

Maçın önemli anları:

Dk. 1: Maç Büyüksırspor’un vuruşu ile başladı.

Dk. 10: Kahramanmaraşspor da organize atak Hüseyin sağ açıkta topla buluştu çizgiye kadar topu taşıdı içeri ortası Ömer vuramadı. Hüseyin tekrar topla buluştu, sağdan bir orta, Ahmet’ten güzel bir kafa vuruşu, top kalecide kaldı..

Dk. 15: Büyüksırspor’da oyuna giren oyuncu 6 numaralı forması ile Abdullah Arguz.

Dk. 16: Büyüksırspor’da sol taraftan serbest vuruş topun başında Arguz hakem düdünü çaldı mükemmel bir vuruş Arguz’dan ve Gol. Büyüksırspor 1 – 0 Kahramanmaraşspor.

Dk. 22: Kahramanmaraşspor da Emre kaleci ile karşı karşıya yerden plase ama kaleci İsmail başarılı.

Dk. 23: Kahramanmaraşspor korner kullanacak topun başında Bayram Bahşi arka direğe doğru sert bir orta Büyüksırspor kalesinin önünde karambol savunma topu uzaklaştıramadı Ömer o karambolde vurdu ve GOOOL! Kahramanmaraşspor’un golü 8 numaralı forması ile Ömer Yeniköy. Büyüksırspor 1 – 1 Kahramanmaraşspor.

Dk. 24: Gol sonrası hakeme yapılan itirazlar var. Büyüksırspor’un Teknik Direktörü Osman Köse hakem tarafından saha dışına gönderildi.

Dk. 31: Kahramanmaraşspor’da kontra atak Ahmet orta sahada top ile buluştu şık çalımlar yerden köşeye plase ve GOOL! 6 Numaralı forması ile Ahmet Ak eski takımına çok şık bir gol attı. Kahramanmaraşspor’un golü Ahmet Ak. Büyüksırspor 1 – 2 Kahramanmaraşspor.

Dk. 40: Büyüksırspor da Arguz’un çabaları topu kazandı sağdan sert bir vuruş kaleci topu elinden kaçırdı ve gol. Büyüksırspor 2 – 2 Kahramanmaraşspor

Dk. 45: Hakem ilkyarının son düdüğünü çalıyor.
 
DEVRE ARASI: Kahramanmaraşspor yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Çok gol posizyonu kaçırdı. Büyüksırspor da dikkat çeken oyuncu Abdullah Arguz oldu.

Dk. 46: Oyuna Kahramanmaraşspor başlıyor.  KMS’de devre arası 3 oyuncu değişliği yapıldı.

Dk. 65: Kahramanmaraşspor ikinci yarı pres yapıyor. Sol kanantta Ufuk topla buluştu topu çizgiye taşıdı içeri ortası Hüseyin dokundu ve GOOL ! Kahramanmaraşspor’un golü 7 numaralı forması ile Hüseyin Cansu. Büyüksırspor 2 – 3 Kahramanmaraşspor.

Dk. 75: Kahramanmaraşspor da Hüseyin Kaleci ile karşı karşıya sert bir vuruş top direkten döndü top hale Hüseyin’de arkadan sert bir müdahale ve hakem penaltı noktasını gösteriyor ve rakip oyuncuya direk kırmızı kart gösterdi itirazlar sonucu kaleci ise önce sarı kart yedi itirazlar devam edince 2. sarıdan kaleci İsmail’de kırmızı kart gördü.

Dk. 76: Topun başında Emre çok şık bir vuruş ve GOOL! Kahramanmaraşspor’un golü 9 numaralı forması ile Emre Çakmak. Büyüksırspor 2 – 4 Kahramanmaraşspor.

Dk. 80: Kahramanmaraşspor’un golü 16 numaralı forması ile Ufuk Budak. Büyüksırspor 2 – 5 Kahramanmaraşspor.

Dk. 89: Kahramanmaraşspor’un golü 20 numaralı forması ile Bayram Bahşi. Büyüksırspor 2 – 6 Kahramanmaraşspor.

Dk. 90: Hakem maçın son düğünü çalıyor.

DEĞERLENDİRME (5 üzerinden)


1 – Eshabil Çınarlıdere – (1)
2 – Ömer Faruk Bozkurt – (5)
3 – Furkan İslam Çakmak – (1)
4 – Ömer Yeniköy – (4)
5 – Ümit Yıldırım (kaptan) – (3)
6 – Ahmet Ak – (5) ---
7 - Hüseyin Cansu (3)
8 – Hasan Basri İşbilir – (1)
9 – Emre Çakmak – (3)
10 – Bayram Bahşi – (2)
11 – Bilal Çetinkaya – (4)

12 – İsa Bozdere – (3)
14 – Yusuf Güneş – (4)
15 – Ufuk Budak – (4)

Kırmızı Kart:
Kahramanmaraşspor: -
Büyüksırspor : 2

Haber: Hasan Gören
www.facebook.com/kmshasan - Kahramanmaraş Futbol Sayfası