Site Logo

Bu koltuklar boŞ kalmasIn..

Resimde görüldüğü gibi protokol koltukları boş… Ferudun Kolat yalnız bırakılıyor… Kahramanmaraşlı’nın sahip çıkmadığı takıma sahip çıkarak yeni bir kadro kurdu, transfer yasağını kaldırdı.. “Sayın Kolat’ı lütfen yalnız bırakmayalım, maddi destek sağlamıyorsanız bile manevi desteğinizi sağlayın” dedik, bugüne kadar kimseyi göremedik.

Kahramanmaraşspor Pazar günü oynayacağı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçında Kahramanmaraşspor taraftarları olarak Kahramanmaraş Valisi Sayın Şükrü Kocatepe’yi tribünde görmek istiyoruz.

Kahramanmaraş’ta göreve başladığından bu yana hiçbir Kahramanmaraşspor maçına gelmeyen Sayın Valimiz Şükrü Kocatepe’yi 16 Ekim Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan 4 Eylül Belediyespor maçında tribüne gelerek manevi olarak destek vermesini istiyoruz. 12 Şubat Stadyumunda oynadığımız maçlarda protokol tribününde bulunan koltuklar hep boş kalıyor, Valimizin maça geldiğini duyan şehrimizin mülki amirleride kesin maça geleceklerdir.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz 2011-12 sezonunda Kahramanmaraşspor maçlarına hiç gelmedi. Belediye Başkanımız taraftarlar için büyük fedakârlıklar yapıyor. İstanbul Küçükçekmece maçına giderken taraftarlara otobüs tahsis etti. Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Belediyespor’a büyük maddi destek sağladı. Bizde Kahramanmaraşspor taraftarları olarak Belediye Başkanımız sayın Mustafa Poyraz’ı 12 Şubat Stadyumunda oynayacağımız Sivas 4 Eylül Belediyespor maçında tribünde görmek istiyoruz. Bu takımın maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyacı var. Siz de bu şehrin belediye başkanı olarak bu haftaki maçımıza gelin ve takımımızın arkasında olduğunuzu gösterin.

Kahramanmaraş’ın mülki amirlerine sesleniyoruz, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Resmi Kurum Daire Müdürlerimiz, iş adamlarımız Kahramanmaraşspor taraftarları olarak sizleride aramızda görmek istiyoruz. İsteyeceğimiz şey para değil. Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a manevi desteğinizi sağlayın, o bizlere yeter. Harcadığınız emekler, sarfettiğiniz çabalar, verdiğiniz hizmetler Kahramanmaraşspor’un üst liglere çıkmasıyla değer kazanacaktır. Şuan Kahramanmaraş’ı ne tanıyan var ne bilen var. Kendimizi kandırmaya gerek yoktur. Üst liglere çıktığımız anda biz de Türkiye’nin gündemine düşeceğiz. Lütfen artık bunun farkına varın.

Halil Geyik
KahramanMarasSpor.org