Site Logo

KahramanmaraŞspor'da 2 transfer

Türkiye İkinci Ligi B kategorisi 5. grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor, 2 futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

11 Şubat tarihinde başlayacak olan lige, Hanefi Mahçiçek tesislerinde günde yaptığı çift idmanla hazırlanan Kahramanmaraşspor, çalışmalarını tamamlayıp ikinci etap kampı için Antalya’ya gidecek.

Kahramanmaraşspor Kulüp Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı yaptığı açıklamada ''Futbolcularımız teknik heyet nezaretinde günde çift idman yaparak, 11 Şubat tarihinde başlayacak lige hazırlanıyor. Takımımıza yeni transfer edilen 2 futbolcuda takımla birlikte çalışmalarını yapıyor. Daha önce bilindiği gibi Cizrespor’dan orta saha oyuncusu Osman’ı transfer etmiştik. Son olarak ta aynı gurupta mücadele ettiğimiz Şanlıurfa Belediyespor’un sağ kanat oyuncu Ramazan ve İkinci Lig A Kategorisi takımlarından İstanbulspor’dan santrafor Onur’u transfer ederek daha da güçlendik. Böylece aramıza yeni katılan futbolcu sayısı 3 oldu. Bu futbolcular takımla birlikte çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca çok iyi birde orta saha oyuncusu transfer edeceğiz. Bu konuda hocalarımızın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz” dedi.

Nalbantbaşı açıklamasına şöyle devam etti. “Kahramanmaraş’ta yapılan çalışmaların ardından, 20 Ocak tarihinde ikinci etap kampı için  Antalya’ya gideceğiz. Yine burada turnuva katılarak hazırlık maçları yapacağız. Kahramanmaraşspor klasman gurubunda çok başarılı sonuçlar alarak, taraftarlarını mutlu edecektir'' dedi .

Transfer sezonunun 01 Şubat tarihinde biteceğini açıklayan Nalbantbaşı, bu zaman dilimine kadar transferi bitireceklerini söyledi.