Site Logo

KMS 0-1 Nazİllİ Bld.

"KAHRAMANMARAŞSPOR EVİNDE KAYIP!"

Stad: 12 Şubat

Hakemler: Yavuz Çetin *** Muhammet Çekin *** Selman Timur ***

Kahramanmaraşspor: Taylan ** Emirhan ** Erhan Kurt ** Emrah ** Berkan ** Metin * Erhan Çelenk ** (dk. 83 Aytaç *) Utku ** (dk.68 Gökhan *) Adem ** Onur ** Şadi Çolak * (dk. 60 Ali Cemal *)

Nazilli Belediyespor: Hakan *** Lider ** Erhan ** Bora ** Erdal *** Mehmet *** Fatih ** (dk.74 Atkut **) Muğdat *** Emre ** (dk.78 Okan *) Furkan *** (dk.71 Ali ***) Fatih ***

Gol: DK. 81 Ali (Nazilli Blediyespor)

Sarı Kartlar: Erhan,Erdal (Nazilli Bld.)

12 Şubat Stadyumunda saat 16:00'da başlayan mücadeleye Kahramanmaraşspor kırmızı-beyaz çubuklu forma ve mavi şort ile çıkarken, Misafir takım Nazilli belediyespor siyah-beyaz çubuklu forma ile çıktı.

Açık ve güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarın ilgisi fazla idi. Kapalı tribünler dolarken, Maraton tribünde boşluklar vardı.

Karşılaşmadan önce taraftar grubları Kırmızı beyazlı ekibin oyuncularını tek tek tribünlere çağırarak futbolcuları alkışladılar.

Karşılaşmanın golü 81. dakikada Sağ kanattan gelişen atakta Bora'nın pasında topla buluşan Ali düzgün bir vuruşla topu kalecini sağ tarafından Kahramanmaraşspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Havaların aşırı sıcak olmasından dolayı Karşılaşmanın Hakemi Yavuz Çetin İlk yarının 25 ve ikinci yarının 70. dakikalarında su molası verdi.

Geçen Hafta deplasmanda Batman Petrolspora 1-0 mağlup olan Kahramanmaraşspor kendi evinde misafir ettiği Nazilli Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak bu sezon çıkmış olduğu 3. maçtan 2. mağlubiyetini almış oldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Kahramanmaraşspor taraftarları her zamanki gibi centilmenliklerini göstererek misafir takım oyuncuları alkışladılar ve Misafir takım oyuncularıda soyunma odasına girerken taraftarların alkışına alkışla karşılık verdiler.

Haber: Halil GEYİK