Site Logo

"Büyük hedeflerİmİz var"

Kahramanmaraşspor Başkanı Ferudun Kolat, NTVSPOR.NET Haber Müdürü Devrim Çetin'e iddialı açıklamalarda bulundu. Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor'un Başkanı Ferudun Kolat, bu sezon 3. Lig'de misafir olduklarını söyledi.

NTVSPOR.NET Haber Müdürü Devrim Çetin'e konuşan Kolat, "Bizim hedefimiz bu sene direkt çıkmak, bizim zaman kaybımız yok, takımı ona göre kurduk. Emin olun Bank Asya 1. Lig'de oynayabilecek takım kurduk. Her sene bir üst lig hedefliyoruz" diye konuştu.

Kolat, "Bu yolun sonunda Süper Lig gözüküyor. Getirdiğimiz insanlar da hedefi olan insanlar, hedefi olmayan insanlarla bizim işimiz olmaz. Biliyorsunuz biz şirketiz ve kulübü aldık. Başarı gelirse ticari kazanç olacak, başarı gelmezse kayıp olacak. Bir üste geçemezsek bizim için sokağa atılmış para olacak" dedi.

"İLTER KASAP'A ÇOK GÜVENİYORUZ"
Takımın başına İlter Kasap'ı getirdiklerini belirten Ferudun Kolat, "Kahramanmaraş'ta sıkıntılı dönem vardı. Her oyuncuyu 3. Lig'e getirmek kolay değil, kaliteli oyuncular İlter Kasap'a güvendiler ve onunla çalışmak için geldiler. İlter Kasap hedefi olmayan takıma gitmez. En büyük transferimiz İlter Kasap olmuştur. Allah razı olsun, İlter Kasap'ı Şekip Mosturıoğlu önerdi. Bize destek oldu, 'Dürüst namuslu birini istiyorsan İlter Tasap'ı al' dedi. Hatta 'O kimi isterse onları getirsin, sen gerisine karışma' dedi. Bende İlter Kasap'ı tanıdıktan sonra bütün transferleri ona yaptırdım ve en ufak şüphem de yok" ifadelerini kullandı.

Kolat, "Bizim grupta Nazilli'nin iyi takım kurduğunu söylediler, diğer gruplar daha sert. Mesela 3. Grup daha zor, Hatayspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor iyi takım kurdu. Diğer grupta Hacettepe iyi takım. Ancak bizim grupta kime sorarsanız bizi şampiyon adayı olarak gösteriyor" diye konuştu.

"FUTBOLCULARIMIZ BANK ASYA 1. LİG KALİTESİNDE"
Tecrübeli golcü Şadi Çolak'ın İlter hoca için geldiğini belirten Kolat, "Takımın ilk onbirindeki futbolcular Bank Asya 1. Lig'de oynayabilecek futbolcular. Şu anda 6-7 futbolcumu Bank Asya 1. Lig'den isteyenler var. Ama biz takımı dağıtmayacağız, bozmayacacğız, amacımız yukarı çıkıncaya kadar o arkadaşlarla beraber devam etmek. Çünkü hepsi karakterli insanlar" dedi.

Kolat, "Bizim şirket olmamız da büyük bir artı. Futbolcular parasını alamadığı zaman mutsuz oluyor, şirket olunca paramızı alırız diye rahat geliyorlar. Ticaretten geldik. Türkiye genelinde 400 bayimiz var, onları yönetiyoruz, Kahramanmaraşspor'u da iyi yönetiriz" diyerek sözlerini tamamladı.

NTVSpor.net // 02-09-2011