Site Logo

Şerİt: ''Taraftar İyİ bİr takIm İzleyecek''

Kahramanmaraşspor’un yeni teknik direktörü Orhan Şerit açıklamalarda bulundu. 20 yıldan fazla bir süredir antrenörlük yapan deneyimli teknik direktör kariyeri ve Kahramanmaraşspor’un hedeflerini değerlendirdi. Hazırlık kampının çok verimli geçtiğini belirten Orhan Şerit; “1988 yılından beri  bir fiil profesyonel olarak antrenörlük yapıyorum. Önemli bir dönem Kocaelispor’ da geçti. Altyapı teknik direktörlüğü ve teknik direktör yardımcılığı olarak, aşağı yukarı 1998 yılından beride Güvenç Kurtar’la beraber çalışıyoruz.Daha önce özellikle Mustafa hoca ve Osiyek ile beraber çalıştık. Yani dolayısıyla altyapı teknik direktörlüğü dönemimizde de, altyapıda gençlerin yetişmesi konusunda çok büyük çabalar sarf ettik, iyi oyuncular yetiştirdik. A takım seviyesinde de zaten büyük başarılar yaşadık. Kısmet buna yenisini Kahramanmaraşspor’u da ekleriz diye düşünüyoruz. Bu yeni anlayış içerisinde Kahramanmaraşspor’da yeni bir organizasyon yapıldı, bu organizasyon içerisinde bize bir görev teklifi yapıldı.Bizde büyük bir heyecan duyduk. Özellikle yeni bir takım kurmak yaratmak, oradan büyük hedeflere takımı taşıyabilmek. Bu da bizim yıllardan beri hayal ettiğimiz başarmak için çaba sarf ettiğimiz konuydu. Tabi böyle bir büyük kentte bunu başarabilmek hepimizin arzusu, sanıyorum bu tek bir kişinin gayreti ile olabilecek bir şey değil ama bütün kent konusuna sahip çıktığı zaman sportif başarılar peşinde gelir zaten. İyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bu takımla beraber eksiklerimizi kısa sürede tamamlayıp sanıyorum lig de Kahramanmaraş’ı çok iyi temsil edebilecek bir takım kurmuş olacağız.”

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Bizim hedefimiz şampiyonluk bu ayrı bir şey ama milleti de galeyana getirmeye gerek yok. Neticede biz işimizi yapacağız. Transfer konusunda da yararlı, işimize yarayacak oyuncuları transfer etmeye çalışıyoruz. Biz sadece bu yılın takımını kurma amacında değiliz yani önümüzdeki yıllar bu takımı taşıyabilecek önümüzdeki yıllarda da bu takımı küçük takviyelerle daha büyük başarılara getirebilecek bir takımı kurma düşüncesindeyiz.

Yani dolayısıyla burada taraftarların beklentisi mutlaka flaş transferler, ama önemli olan takıma yararlı oyuncu. Tabi flaş oyuncu da takıma yararlıysa oda  alınır. Zaten  şu anda transferlerimiz gayet iyi memnunuz, oyuncuların çalışmalarından da memnunuz bir iki eksiğimiz var onlarda zaten bir iki gün içerisinde giderip çalışmalarımızı daha yoğun ve daha iyi bir şekilde götüreceğiz. Önümüzdeki ayın yedisine kadar yani başlangıçla bitiş arası tam bir ay, 4 veya 5 tane özel maç planlıyoruz . Kahramanmaraş’ta da 3 veya 4 tane maç özel maç programımızda var. Zaten bunlar netleştiği zaman menajerimiz vasıtasıyla sizlere iletiriz Programlarımızı spor severlere Kahramanmaraş severlere iletmiş olursunuz, tabiki bu ortak dileğimiz hepimizin dileği yani şahsınıza ait bir dilek değil. Zaten onu başarmak için buradayız.  Tabi ki bu işler böyle kişiye arzuya göre olacak işler değildir yani ama tabi planlı disiplinli çalışmayla bunu fazla geciktirmeden başaracağımıza inanıyorum.”

Haber: Gökhan Dökücü