Site Logo

Ferudun Kolat'tan çok özel açIklamalar!

Kahramanmaraşspor’u resmen almadıklarını, eski Kahramanmaraşspor’lu futbolcuların alacağını ödemek ve kendisini övdüğünü söylediği kişilerin aslında arkasından farklı konuştuklarını ve kuyusunu kazdıklarını ve çok kötü oyunların oynandığını iddia eden ve bütün yaşanan olumsuzlukları basın aracılığı ile kamuoyuna duyuracağını, Kahramanmaraş’a geleceğini söyleyen, Ferudun Kolat, özel açıklamalarda bulundu.

30 MİLTON TL BUHAR OLDU!

Beş yıl içerisinde kırmızı beyazlı takımın yaklaşık 30 milyon TL buhar olduğunu, kimsenin kendisini övmeye ihtiyacı olmadığını belirten Kolat, çok kötü oyunların oynandığını iddia etti; “Kahramanmaraşaspor’u resmen almadım. Kaldı ki 50 takım teklifte bulundu. Keçiörengücü takımı almam halinde 2 milyon TL dahi verecekler, Adıyaman ve Mardin yalvarıyor, takımlarını almam için. Ancak içinde bulundukları coğrafya sebebiyle sıcak bakmadım.” dedi.

Kendisine, “Madem bu kadar teklif var, üstelik de Isparta’lısınız. Neden Ispartaspor’u almıyorsunuz da, maddi-yönetimsel anlamda sorunlarla boğuşan Kahramanmaraşspor’a balıklama daldınız! Bir araştırsaydınız,  etüt etseydiniz, sonra karar verseydiniz! Neden Kahramanmaraşspor?” şeklindeki sorumuz üzerine de; “Ispartaspor’u almam, çünkü memleketim, benim takımım. Agresifler. Neden Karamanmaraşspor sorunuzun cevabına gelince; kırmızı-beyazlı takım süper lig yaşamış, üstelik de şehir olarak futbola aç bir yer. Birinci sebep bu, ikincisi ise, Osman Gemci arkadaşımız bizim bayiimiz, onun da etkisi oldu. Yoksa Kahramanmaraşspor olmasaydı, gündemimizde Beykoz vardı” diye konuştu.

HERŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM,
DÖNEN DOLAPLARI DA…


İş dünyası kadar spor camiasını da yakından bildiğini söyleyen Kolat, Kahramanmaraşspor’daki mali ve yönetimsel kriz sebebiyle, bölgesindeki takımların Kahramanmaraşasporla aynı guruba düşmek istemediğinin de altını çizerek; “Çok kısa süre içerisinde geliyorum. Eski futbolcuların alacakları için geleceğim. Kahramanmaraş için geleceğim ve her şeyi anlatacağım. Beni övdüklerini söyleyenler, aslında samimi değiller, öyle konuşuyorlar, arkamdan farklı ses çıkarıyorlar. Çok kötü oyunlar var. Bunu yapanlara gereken dersi vereceğim! Önce takımın beş yılda buhar olan 30 milyon lirasının hesabını soracağım” şeklinde açıklama yaptı.

Kolat son olarak, gelirken muhtemelen sempatik teknik adam Güvenç Kurtar ve Fenerbahçe 2. Başkanı Şekip Mostoroğlu’nun da geleceği müjdesini verdi.