Site Logo

Poyraz : Taraftarlar DerneĞİnİ Zİyaret Ettİ...

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Kahramanmaraşspor Taraftarlar derneğini ziyaret etti

Sezon başında Kahramanamraşspor 1969 Taraftarlar Derneği ve Tontonlar Derneğinin birleşmesi ile bir çatı altında toplanarak Kahramanmaraşspor Taraftar Derneğini oluşturan ve stadyumda Asiller grubu olarak yerlerini alan taraftarlar 01 Mayıs Pazar günü Kahramanmaraşspor’un kongreye gidişinin değerlendirmesini yaparak İstanbul’da faaliyet gösteren Vizyon Grup’un takıma talip olmasını bu talibin ise Kahramanmaraşspor’un Kurtuluşu olabileceği kanısına vararak Vizyon Grubun takımı almasından yana olduklarını belirterek önlerine çıkan senetlerin ise Vizyon Grubu geri almaktan vazgeçme gibi durumları olduğunu bu durumu ise Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile paylaşarak Poyraz’dan yardım istediler.

03 Haziran Cuma Akşamı saat 20.30’da Kahramanmaraşspor Taraftarlar derneğini ziyaret ederek Taraftarların sorunlarını dinleyen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz öncelikle taraftarların bir çatı altında toplandıklarını ve yeni yerlerinin hayırlı olmasını temenni ederken Kahramanmaraşspor’un devri ve gelişen olayları ele aldı. Poyraz Dernek binasında yaptığı açıklamada Kahramanmaraşspor bu şehrin takımı ve tanıtım açısından en büyük faktördür.

Kahramanmaraşspor bilindiği gibi zor günler geçiren bir takım olmasının yanı sıra bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Siz taraftarlar ise takımı iyi gününde kötü gününde yalnız bırakmayan onlara her zaman 12 adam olarak sahip çıkan bir topluluksunuz.

Biz Kahramanmaraş Belediyesi olarak Kahramanmaraşspor’un başında kim olursa olsun her sezon yaptığımız yardımları eksiksiz olarak yaptık. Şimdi ise takımı Vizyon grup adı altında bir şirket takıma talip. Şirket sahipleri ile birkaç kez yan yana geldim. Siz şimdi sanıyorsunuz ki Belediye başkanımız Kahramanmaraşspor ile ilgilenmiyor, Kahramanmaraşspor’a yardımcı olmuyor diyorsunuz. Ama şunu söyleyeyim yanılıyorsunuz. Biz belediye olarak önceki yönetimlerde olduğu gibi şimdiki yönetime de aynı desteği vereceğiz. Çünkü bu takım memleketimizin takımıdır ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Yahya Vursavuş ise yaptığı konuşmada Bizim Sevdamız Kahramanmaraşspor dur. Takımın başına kim gelirse gelsin. Biz bu renklere sevdalıyız. Şimdi ise var olmak ve yok olmak arasında kaldık. Çünkü eski yöneticiler vizyon grup adı altındaki şirketin takımı alacağını duyar duymaz ellerindeki senetleri Kulube göndererek alacaklarını tahsil etmek istiyorlar. Senetler ise 5-6 yıla dayanana senetler. Eski yöneticiler daha önce neredelermişte şimdi alacaklarını tahsis etmek için bu yola başkoyuyorlar. Bu durumdan dolayı almayı düşünen firma haklı olarak almaktan vazgeçmek istiyor. Bunun gibi farklı farklı Sorunlar çıkıyor. Bilindiği gibi Kahramanmaraşspor ne şartlar altında Lige Tutuna bildi. Doğan Başkan ve Yönetimi olumsuz şartlar altında mevcut kadro ile ligde kalmayı başardı. Biz taraftarlar derneği olarak Doğan Başkana ve Yönetimine Teşekkür ediyoruz dedi.

Vursavuş Kahramanmaraşspor’un devri konusunda Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a bilgiler vererek Vizyon Grup’un Sıkıntılarından bir tanesi de tesis sorunu bu konuda Vizyon grup’a yardımcı olmanızı istiyoruz dedi.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise şuanda Kahramanmaraşspor’un kaldığı yerde Belediyespor’da mevcut Güreş takımı da mevcut. Tabiî ki her kes geniş bir evde kalmak ister. Ama şuanda kahramanmaraşspor için diger takımları sokağa atamam ki. Onlarda sonuçta profesyonel sporcu. Belediyespor Bal liginden 3 lige çıkmak istiyor, Güreş takımı ise başarılarına başarı katarak 3 ligde mücadele ediyor. Ama vizyon grup benden ek bir yer veyahut geniş genişletme gibi teklifleri olursa gelsinler konuşalım şimdi sizlere ayak üstü söz vermek istemiyorum derneğiniz Başkanı Alaaddin Devlet Ülgerle irtibat içerisinde olup bu sorunlara hep birlikte çözüm arayacağız dedi.

 Haber : İlker YİYEN