Site Logo

Alaaddİn Demİrözü'nden taraftarlara veda mektubu...

                                  SAYGIDEĞER KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARLARI



Yaklaşık 7 ay önce geldiğim Kahramanmaraşspor’da ayrılık zamanı geldiği bu zaman zarfı içerisinde bana yardımcı olan sevgili kardeşim ve yardımcı hocam Sinan Özdoğan’a kaleci antrenörü Ramazan Boşnak hocama emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.

Bizimle birlikte uyumlu bir çalılaşma süreci geçiren sayın başkanımız Doğan Tehciye, futbol şube sorumlusu Fikret fındık, muhasip Enver Kılınç, basın sözcüsü İsmail kahveci, kulüp genel müdürü Sait Karadutlu olmak üzere tüm kulüp görevlisi olan personellerimize çok teşekkür ederim.

Takımımız lig’de kalarak başarılı bir şekilde ligi bitirmeyi beceren sevgili futbolcularım hepiniz fedakârca mücadele ettiniz, sizlere’de çok teşekkür ediyorum, hepinizin yolu bahtı gönlü açık olsun, başarılar sizinle olsun aslanlarım.

Siz sayın spor basını ve gazeteci arkadaşlar geldiğim günden bu yana hep bizleri desteklediniz ve moral verdiniz sizlere’de çok teşekkür ediyorum.

Kahramanmaraşspor’un vefakâr ve cefakâr taraftarları sizlerinde desteği bizim için çok önemliydi, sizleri hep yanımızda ve kalbimizde hissettik, hepinize sonsuz teşekkür ederim.

Yani ortada bir başarı varsa bu hepimizin ortak başarısıdır, biz teknik heyet olarak Kahramanmaraşspor’da çalışmaktan son derece mutlu olduk, işimizi görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık, zaman zaman zor günler geçirdik ama hiç geri adım atmadık ve bu işe inandık sonuca’da hayırlısı ile hep beraber ulaştık.

Burada çok özel ve çok güzel insanlarla tanıştık, çok güzel anılarımız oldu işimizi doğru bir şekilde yapmaya çalıştık ve içimiz çok rahat bir şekilde sezonu bitirip evimize dönüyoruz.

Artık en büyük dileğim Kahramanmaraşspor’u çok daha iyi yerlerde görmek bu potansiyel bu büyük şehirde fazlasıyla var bunu ortaya çıkarmak için hep beraber çalışmak ve ortak hareket etmek gerekir, yani yeni bir yönetim ve yeni bir anlayış geldi, onun için yeni oluşan yönetime bu oluşum içerisinde üstün başarılar diliyorum.
Kahramanmaraş bir futbol şehri olabilecek kapasitede bunu ortaya çıkarmak gerekli, buna inanın herkesin hayatını çok olumlu yönde  etkileyecektir,
Futbol inanılmaz büyük bir güçtür hemen hemen herkesin bir fikri ve görüşü olan bir iş futbol olduğunu unutmayalım.

Gelecekte Kahramanmaraşspor’umuzu daha ileri noktalarda görmek en büyük isteğim ve arzumdur, tekrar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunar Kahramanmaraş halkına sevgiler ve saygılarımla üstün başarılar dilerim.

K.MARAŞSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ
ALAADDİN DEMİRÖZÜ