Site Logo

Kolat canlI yayInda K.MaraŞspor'u konuŞtu

Show Max kanalında yayınlanan, Okan Karacan ve Ferhan Tülmen'in sunduğu Max Life programının bugünkü konuğu günlerdir konuşulan Kahramanmaraşspor'un 'müstakbel' başkanı Ferudun Kolat oldu.

İlk defa ulusal yayın yapan bir kanalda geniş çaplı olarak Kahramanmaraşspor ele alındı. Sunucuların çeşitli sorularını yanıtlayan Kolat umut verici sözler sarf etti.

Tek amaçlarının Kahramanmaraşspor'u Kahramanmaraş halkıyla barıştırmak olduğunu ifade eden Kolat, bunun için takımı en az Bank Asya 1. Lig'e çıkaracaklarını söyledi. Sporun takipçisi olduğunu, fakat sporla daha yakından ilgilenmek isteyen başarılı iş adamı Kahramanmaraş halkının takıma karşı müthiş bir bağı olduğunu bildirirken, takımın yıllardır başarı gösterememesi nedeniyle bu bağın küskünlüğe dönüştüğünü belirtti. Bu sözlerine delil olarak kulübün bir şirkete devri değil, sadece kulübün Sportif A.Ş. olması söz konusu olduğunu söyledi.

Okan Karacan'ın tesisler konusunda sorusu üzerine Ferudun Kolat'ın cevabı şöyle oldu: "Sağolsun Belediye Başkanımız tesislerde hem profesyonel takımı, hem amatör takımı, hem güreş takımını barındırıyor. Kahramanmaraşspor'un karşısına rakip olarak Belediyespor'u çıkarıyor. Böyle bir şey olabilir mi?" 1999 Yılında Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Hanefi Mahçiçek'in sadece Kahramanmaraşspor için inşa ettirdiği spor tesislerinde şuan Belediyespor'un daha fazla yer alması kırmızı-beyazlı takımı rahatsız ettiğini artık herkes anlamış durumda. Bunları dikkate alarak Kolat "alternatif olarak kendi yolumuzu belirleyeceğiz" diyerek belki kulübün yeni bir yere taşınması gerektiğine işaret etti.

Haber: KahramanMarasSpor.org