Site Logo

Genel Müdür Bİlgetekİn:''Bİz KahramanmaraŞ halkIyla KahramanmaraŞspor'u buluŞturmaya geldİk''

Kahramanmaraşspor, yani yeni adıyla, 'Kahramanmaraş Sportif Yatırımlar Anonim Şirketi' Genel Müdürü Ufuk Bilgetekin, Vizyon Grup olarak Kahramanmaraşspor'u devraldıklarını belirterek, "Hedefimiz Kahramanmaraşspor'u Kahramanmaraş'a layık olarak birinci lige çıkartmaktır" dedi.

Bilgetekin, Kahramanmaraşspor Tesisleri'nde yapılan Genel Kurul'daki konuşmasında, öncelikli hedeflerinin Kahramanmaraşspor'u ilk 3 yılda Bank Asya 1. Lig'e taşıyabilmek olduğunu söyledi.

Kahramanmaraşspor'u devralmaktan dolayı pişman olmadıklarını vurgulayan Bilgetekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz Kahramanmaraşlı değiliz ve Kahramanmaraşspor'u da bir yere götürmüyoruz. Takımımızın ismi de değişmiyor. Bundan sonra takım ticari bir faaliyet gibi yönetilecek. Bir firma, şirketinin hesabını nasıl tutuyorsa biz de bundan sonra Kahramanmaraşspor'un kasasını ve hesabını bu şekilde tutup profesyonel bir şekilde yöneteceğiz. Halkımızın hiç bir kaygı duymasına gerek yok. Biz Kahramanmaraş halkıyla Kahramanmaraşspor'u buluşturmaya geldik"

Profesyonel bir ekiple Kahramanmaraşspor'u yönetmeye geldiklerine dikkati çeken Bilgetekin, konuşması şöyle sürdürdü:

"Bugüne kadar yapılanları kendimize eleştiri malzemesi olarak görmüyoruz. Ama Doğan Başkan döneminden önceki yönetimlerle ilgi bir fotoğraf çektik. Burada farklı olaylar olduğunu da biliyoruz. Bu konuları günü geldiğinde taraftarımız, devlet büyüklerimiz ve kamuoyuyla paylaşacağız. Bizim kimseden  hiç bir maddi beklentimiz yoktur. Kimseden para istemiyoruz. Tek isteğimiz Kahramanmaraş halkını manen yanımızda görmek."

Transfer yasağının kaldırılmasıyla ilgili çok ciddi çalışmaların yapıldığını, yeni transferlerle ilgili de gerek Bank Asya 1. Lig'de gerek Süper Lig'de çalışmış arkadaşlarının da desteğiyle çok iyi bir harmanlama yapmayı planladıklarını ifade eden Bilgetekin, "Hedeflerimiz çok büyük. Tekrar belirtmek istiyorum ki, tek isteğimiz Kahramanmaraş halkını ve taraftarımızı bu takımını yanında görmektir"şeklinde konuştu.

Eski Kahramanmaraşspor Başkanı Doğan Tehci ise Vizyon Grup'a her anlamda güvendiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu grubun Kahramanmaraşspor'un başarısını çok yukarılara çıkartacağından eminiz. Hiç bir şüphemiz yok. Biz bu zamana kadar yanlış bir iş yapmadık. Gecemiz ve gündüzümüz Kahramanmaraşspor oldu. Yönetim olarak bize zamanında desteğini esirgemeyen başta halkımız olmak üzere iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor yoluna emin adımlarla ilerliyor" dedi.

Yapılan Genel Kurul'da Kahramanmaraşspor'un Vizyon Grup'a devri oy çokluğuyla kabul edildi. Doğan Tehci'nin istifasının ardından boşalan yeni yönetim için seçim yapıldı. Seçime tek liste ile gidildi. Yapılan açık oylamada Kahramanmaraşspor başkanlığına Osman Gemci ve yönetimi getirildi.

Kahramanmaraşspor üyeleri ve taraftarının ilgi gösterdiği Genel Kurul'da duygusal anlar yaşandı. Vizyon Grup yöneticileri, yönetimin ve taraftarların tebriklerini kabul etti.

AA