Site Logo

Kahvecİ: Her maça 3 puan İçİn çIkacaĞIz...

   Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat’a göstermiş olduğu ilgiden ve takıma sağladığı 10.000 TL. maddi destekten dolayı teşekkür eden Kahveci,Kahramanmaraşspor’un 17.04.2011 tarihinde Yimpaş Yozgatspor AŞ. müsabakasında almış olduğu farklı 4-0’lık flaş neticeden sonra, takımın kendisine olan öz güvenini net bir şekilde ortaya koyup, liglerin bitimine dört hafta kala çok büyük bir ihtimalle ligde kaldığınının göstergesi diye yorumlayan Kahramanmaraşasapor basın sözcüsü İsmail Kahveci, takımın kalan dört maçının deplasman veya iç saha gözetmeksizin tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıkılacağını belirterek, bu hassasiyeti teknik kadro ve futbol takımının göstermekte olduğunu söyledi.

“Bu bağlamda son alınan 4-0’lık flaş bir deplasman galibiyetinden sonra takımımıza 15.000TL.sı maddi destekte bulunan AKEDAŞ yönetim kurulu başkanı, Alişan Arıkan’a da teşekkür ederiz. Diğer işadamlarımız da bundan sonraki alınacak mutlu neticelerden gerekli hassasiyeti göstereceklerini kulübümüz adına temenni ediyoruz. 24-04-2011 Pazar günü oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği müsabakasında Kahramanmaraşspor sevdalısı tüm taraftarlarımızı müsabakamıza davet eder bu maçımızın hassasiyetini ve önemini bizleri yalnız bırakmayarak göstermelerini futbol takımımız adına önemle istemekteyiz. Takımımız günde tek idmanla hafta sonu oynayacağı müsabakaya moral ve motivasyonlu bir şekilde hazırlanmaktadır” dedi.

Kahveci ayrıca futbol takımına 19-04-2011 Salı günü Yimpaş Yozgatspor galibiyetinden dolayı 25.000TL. prim dağıtılarak futbolcuların ödüllendirildiğini de sözlerine ekledi.