Site Logo

Futbolculara prİm yaĞIyor!

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor deplasmanda Yimpaş Yozgatspor karşısındaki galibiyetini CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat'tan sonra iş adamlarımız da primle ödüllendirdi.

31. Haftada Yozgatspor’u deplasmanda 4-0 yenerek sezonun en farklı galibiyetini kazanan Kahramanmaraşspor 6 haftadan bu yana ise yenilmiyor.

Yozgatspor maçı için Mehmet Balduk tarafından açıklanan 15 Bin TL’lik Yozgat galibiyeti primini, Kahramanmaraş’ın tanınmış İş Adamlarından Ali Şan Arıkan karşıladı. Ali Şan Arıkan’ın ödediği 15 Bin TL’lik primi ise Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Sermet Çuhadar, Kulüp Başkanı, teknik heyet ve gazetecilerin huzurunda takım kaptanı Mehmet Akif’e teslim etti.

Çuhadar yaptığı açıklama da “Bildiğiniz gibi iş adamı Mehmet Balduk bey efendinin söz verdiği gibi galibiyet primlerini iş adamlarımız ile birlikte kulübe ödemeye devam ediyor. Yozgat deplasman galibiyetinin primi 15 Bin TL olarak açıklanmıştı. Bu galibiyetin primini ise İş adamımız Ali Şan Arıkan bey ödüyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu farklı deplasman galibiyeti bizi çok mutlu etmiştir. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Doğan Tehçi ise sezon başından bu yana bize destek veren adeta can simidimiz olan Mehmet Balduk bey ve bu primi bize ödeyen değerli iş adamımız Ali Şan Arıkan beye çok teşekkür ediyorum. Mehmet Balduk, Hanefi Öksüz, Ali Şan Arıkan ve Abdulkadir Kurtul beyler haftalardır bize kaynak sağlıyor destek oluyorlar. Bu takım bu dört iş adamının sayesinde şuanda ayaktadır. Her şeyimizi onlara borçluyuz. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Haber ve fotoğraf: İlker Yiyen