Site Logo

Y. Yozgat 0-4 KMS

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 30. hafta maç programında deplasmanda oynanan mücadelede ev sahibi takım Yimpaş Yozgatspor Kahramanmaraşspor’u konuk etti.

Oynanan mücadelede ev sahibi takım Yimpaş Yozgatspor kendi saha ve seyircisi önünde Kahramanmaraşspor ‘a 4–0 mağlup oldu.

Kahramanmaraşspor deplasmanda oynamış olduğu bu önemli karşılaşmada attığı goller kadar sayısız kaçırmış olduğu gol pozisyonlarından da fayda sağlayamadı.

Kahramanmaraşspor oynamış olduğu bu güzel futbol ve birbirinden şık goller ile sezonun en farklı galibiyetinin altına imzasını atmış oldu.

Bu alınan 3 puan Kahramanmaraşspor’a ilaç olurken Yimpaş Yozgatspor’a ise zehir oldu!

Goller:
9. Dakika (penaltı) Durdu Ahmet Boyraz: 1–0
60. Dakika Samet Kumbaşı: 2–0
74. Dakika (penaltı) Durdu Ahmet Boyraz: 3–0
87. Dakika Emre Can Karakız: 4–0

Maçtan sonra Kahramanmaraşspor teknik direktörü Alaaddin Demirözü "alınan 4–0 maç galibiyetini tüm Kahramanmaraşspor camiasına armağan ediyoruz. Maçı 4–0 kazandık futbolcularımı kutluyorum bu bizim için kolay bir maç olmadı, ama kazandığımız için çok mutluyuz." dedi.

Daha öncede Y. Yozgatspor'da 2 sezon görev yaptığını söyleyen Demirözü, Y. Yozgatspor taraftarlarının maç öncesi  kendisine inanılmaz sevgi gösterisi yapıldığını ve bu görüntü karşısında çok duygulandığını söyledi.

Kahramanmaraşspor’u çok daha güzel günlerin beklediğini söyleyen Alaaddin Demirözü, Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraşlılar'ın sahip çıkması gerektiğini söyledi. Birlik beraberlik ve kenetlenme olması halinde kahramanmaraşspor’çok daha iyi yerlere geleceğin bildirdi.

Maçtan sonra kulüp başkanı Doğan Tehçi ve futbol şube sorumlusu Fikret Fındık bu galibiyeti Kahramanmaraşspor taraftarlarına hediye ettiklerini söyledi.

Haber: Mustafa Aykır