Site Logo

''Hedeften sapmamak İçİn kazanmak zorundayIz''

Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fındık; "Zor günler geçiren rakibimiz tüm gücünü sahaya yansıtacak, ama kazanan taraf biz olacağız" dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor Pazar günü deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak.

Bu zorlu karşılaşmada haftayı 3 puan ile kapatarak ligdeki konumlarını korumak istediklerini dile getiren Fikret Fındık gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada, "Bundan böyle her hafta keskin bir viraj, her maç başlı başına bir finaldir. Yaşanacak puan kayıplarının telafisi çok zor. Son 5 haftada bir birinden güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Ancak zorlukları aşacak güç ve inanca sahip bir takımız" dedi.

"Zaferden başka yol yok"
Yimpaş Yozgatspor’un iyi bir takım olduğunu buna rağmen bazı sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Fındık, "Rakibimiz kendi sahasında kazanmak için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklar. Ama inanıyorum ki kazanan taraf biz olacağız. Hedeften sapmamak için başka çagremiz yok. Yozgat’tan puan ve puanlar alarak şehrimize anlımızın akı ile döneceğiz" dedi.