Site Logo

KMS'ye prİm dopİngİ!

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor’a zorlu Keçiören maçı öncesi işadamları Mehmet Balduk ve A. Kadir Kurtul’dan prim geldi.

Kahramanmaraşspor’a her hafta deplasman galibiyeti ve beraberliğine, ayrıca kendi sahasında alacağı galibiyete prim sözü veren ve her hafta maç öncesi bu primi teslim eden AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Balduk, bu hafta İSKUR Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtulun karşıladığı 10 bin TL primi kulübe teslim etti.

Kahramanmaraş Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu adına Sermet Çuhadar, iş adamları Mehmet Balduk ve Abdulkadir Kurtul’un selamlarını iletti ve Isparta deplasmanında alınan 1 puanın primini takım kaptanı ve kulüp başkanına teslim etti.

Çuhadar, yaptığı açıklama da ise “Biliyorsunuz sezonun başından bu yana sürekli takıma destek veren Mehmet Balduk bey, iş adamlarımızla birlikte takımın tüm müsabakaları için prim açıklamıştı. Takımımız puan kazandıkça bizler de primi getirip teslim ediyoruz. Önümüzde 6 maç daha var. Takımımız kazansın bu maçlar içinde primleri dağıtacağız. Ben de bir Kahramanmaraşspor’lu olaral takımımıza başarılar dilerken, bu desteklerinden dolayı değerli iş adamlarımız. Mehmet Balduk ile Abdulkadir Kurtul beye çok teşekkür ediyorum”dedi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi ise “Biz şuan da bulunduğumuz noktayı sayın Mehmet Balduk’a borçluyuz. Ama çok yazık ki bu şehir de sadece Mehmet Balduk, Hanefi Öksüz, Abdulkadir Kurtul ve Ali Şan Arıkan yok. Bu takıma şehrin tüm kurum ve dinamikleriyle sahip çıkması lazım. Bizler bütün şehrin yükünün Mehmet Balduk ve birkaç iş adamının üzerine atılmasını kabullenemiyoruz. Ayrıca kendi içimden geçen bir dilek bir temenniyi de iletmek istiyorum. Tek dileğim ve temennim sayın Mehmet Balduk’u bakan olarak görmek” diye konuştu.

Kaynak: Kanal46