Site Logo

Kahvecİ: ''TakImda herŞey yolunda..''

Kahramanmaraşsspor Basın sözcüsü İsmail Kahveci; Kahramanmaraşsporun kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Keçiören  maçının hazırlıklarına Belediyespor Tesisleri'nde Pazartesi günü itibariyle başladığını ve takımda her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

Kırmızı Beyazlı takımlarının oldukça hırslı ve mücadeleci olduğunu dile getiren Kahveci, sahalarında yapacakları Keçiören maçından da üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Tüm hazırlıklarını bu doğrultuda sürdüreceklerini belirten Kahveci, ''Deplasmanda yaptığımız Ispartaspor maçında son dakikada bulduğumuz golle beraberlikle ayrılmak bizim için çok iyi oldu. Futbolcularımızın kendilerine olan güvenleri yerine geldi. İlk yarıya göre ikinci yarı daha mücadeleci bir oyun sergiledik. Rakibimiz olan Ispartasporla berabere kalarak aramızdaki puan farkını korumuş olduk dedi.

Keçiören  maçında da güzel oynayan ve kazanan taraf olmak istediklerini kaydeden Kahveci, ''Saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. İyi mücadele edeceğiz. Bundan sonra Kahramanmaraşspor olarak puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Futbolcularımız da bunun bilincindeler.  Taraftarlarımızın bu anlamda bizi desteklenmelerini istiyoruz. Karşılaşmada gol de yiyebiliriz, ancak son dakikaya kadar takımlarını desteklesinler. Çünkü son dakikalarda bile gol atılabiliyoruz'' dedi.
 
Haber: KahramanMarasSpor.org