Site Logo

FIndIk : ''CanImIzI zor kurtardIk!''

Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı Fikret Fındık, Ispartaspor maçı sonrası gelişen olayları Isparta halkına yakıştıramadığını ve şddetle kınadığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmanmaraşspor  28. Haftada Isparta deplasmanında 03 Nisan Pazar günü saat 14.30 da Ispartaspor  ile karşı karşıya geldi.

Deplasmanda 1-0 mağlup durumda olan Kahramanmaraşspor 90+3 de Hüseyin Keleş ile bulduğu golle 1-1 beraberlikle ayrılan ve 28. Haftayı 1 puanla kapatan Ispartaspor ve Kahramanmaraşspor maçı sonrası olaylar çıktı.

Olaylara Maruz Kaldıklarını ve Canlarını Zor Kurtardıklarını İfade Eden Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı ve Futbol Şube sorumlusu Fikret Fındık Gazeteci İlker Yiyen’e şu açıklamalarda bulundu.

"Pazar günü Isparta Deplasmanında Isapartaspor ile karşı karşıya geldik. Sahadan son dakikada attığımız golle 1-1 berabere ayrıldık. Maç sonrası Ispartaspor Taraftarı ve Kulüp Yönetimi ve futbolcuları bizi fiili saldırıda bulundular. Ispartaspor’un Sahası orta saha çizgisi üzerinde yarım saat bir yarım saatte soyunma odasında bekletildik. Maçın sonucundan memnun olmayan Taraftarlar ve futbolcular sahaya kadar inerek bizim futbolcularımızla itişmeli kakışmalı kargaşa yaşandı. Bu kargaşada çok şükür hiç birimizin burnu bile kanamadı. Biz Kahramanmaraşspor Kulübü olarak bu tür vakaların Ispartaspor’a ve Türk Futboluna yakışmadığını düşünerek Ispartaspor taraftarını ve Ispartaspor’u şiddetle Kınıyoruz. Biz İlk yarıda onları otellerine giderek ziyaret edip bir istekleri var mı diye sorduk. Deplasmanda sıkıntı yaşamasınlar diye misafirperverliğimizi gösterdik. Ama Pazar günü gerek içerde gerek dışarıda bu tür çirkin saldırıları yaşayarak beklemediğimiz bir görüntü sergilediler. Biz bu saldırıyı hiç hak etmedik. Spor centilmence oynana bir oyundur. Biz bu durumu Ispartaspor’a yakıştıramadık. Bizi Bu saldırıdan cüretkarca koruyan Isparta Emniyet teşkilatına da Teşekkürlerimizi sunuyorum diyerek kendilerine yakışanı yaptılar" dedi.

Haber: İlker YİYEN