Site Logo

Tehcİ'den emnİyet güçlerİne teŞekkür

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor ligin 28. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Ispartaspor ile 90+3’te Hüseyin Keleş’in attığı gol ile 1-1 berabere kalarak şehre döndü. Karşılaşmanın 9. dakikasında Samet’in golüne engel olamayan temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan kırmızı beyazlılar üst üste girdiği pozisyonları değerlendiremezken mücadelenin son saniyesinde kazanılan köşe vuruşunda oluşan karambol de ileri çıkan Hüseyin topa dokundu ve altın değerindeki 1 puanı hanemize yazdırdı. Bu sonucun ardından rakibi ile arasındaki puan farkını korumayı başaran temsilcimiz iyice rahatlarken, küme düşme hattında bulunan Beykozspor ve Ispartaspor kümede kalma şanslarını hemen hemen imkansız bıraktı.

Maç sonrası olaylar
Temsilcimizin son saniye golü ile birlikte stadyum adeta savaş alanına döndü. Ispartasporlu futbolcular hakeme giderek maçı gereğinden fazla uzattığını belirterek tepkilerini ortaya koydular. Ligde sıkıntılı günler geçiren ve umutlarını günden güne yitiren Ispartaspor taraftarı umutlandığı maçta son saniyede yediği golden sonra çıldırdı. Futbolcularımızdan yöneticilerimize kadar saldırıların olduğu maç sonrasında idarecilerimiz ve takım, emniyet güçleri tarafından tüm stadyum boşaltıldıktan sonra dışarı çıkarıldılar. Ispartaspor Genel Koordinatörü İsmail Çalışkan da, hakemin maçı gereğinden fazla uzattığı iddiasını maçın gözlemcisine sert bir dille ifade etti.

Tehci: “Emniyet güçlerine teşekkür ediyorum”

28. Hafta mücadelesinde Ispartaspor ile son saniye golüyle berabere kalan takımızı ve karşılaşma sonrası çıkan olaylar ile ilgili açıklama yapan Kahramanmaraşspor başkanı Doğan Tehci; “son saniyede gelen gol ile çok mutlu olduk. Ancak çıkan olaylar sebebi ile bu haklı mutluluğumuz kısa sürdü. Tribünde kendisiyle bile kavga eden bir Ispartaspor taraftarı vardı. Maç bittikten sonra uzun bir süre stadyumda kalmak zorunda kaldık. Yıllardır futbolun içerisindeyim bu tarz bir olaya ilk kez şahit oluyorum. Isparta emniyetine buradan ayrıca bir parantez açmak istiyorum. Çıkan olaylardan sonra duruma hemen müdahale ettiler. Geniş bir güvenlik önlemi altında stadyumdan ve şehirden ayrıldık. Hiçbirimizin burnunun kanamasına müsaade etmediler. Gösterdikleri sağduyu nedeni ile kendilerine minnettarız.” diye konuştu.

Haber: Gökhan Dökücü