Site Logo

Son dakİkada 1 puan: Isparta 1-1 KMS

Ligin 28. haftasında Kahramanmaraşspor deplasmana gittiği Isparta'da, zorlu bir mücadele sonucunda 1-1 berabere kalarak puanını 29'a yükseltti..

Henüz maçın ilk dakikalarında gol yiyen Kahramanmaraşspor maç boyunca rakip alanında oyununu sürdürmesine rağmen gol bulamadı. Hakemin kronometresi 90+3'ü gösterince Hüseyin Keleş'in attığı gol deplasmandan 1 puanla dönmemizi sağladı. 

Gruptaki diğer maçlar da lehimize sona ererken, Kahramanmaraş halkı saat 16.20'de büyük bir sevinç yaşadı.

Oynanan bu karşılaşma kümede kalma mücadelesi açısından büyük önem taşıyordu. Ispartaspor'un galibiyeti, Kahramanmaraşspor'un ligde kalmasını zorlaştıracaktı. Fakat bu sonuçtan sonra küme düşecek sıralardan en üstte bulunan Beykoz ile puan farkımız 12 oldu ve kalan 6 maçta biraz daha rahat oynayabilmemiz sağlandı.

Önümüzdeki Perşembe günü kendi sahamızda aynı puanla üzerimizde bulunan Keçiören ile, 17 Nisan Pazar günü ise 3 puan farkla altımızda bulunan Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacağız..

Haber: © KahramanMarasSpor.org

-------------------------------------------------

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Selçuk Sarıgül**, Nahit Özdayı**, Osman Kozan**

ISPARTASPOR: Akın**, İbrahim Can**, Osman**, Şevki*, Recep**, Özkan**, Samet Aksoy** (Dk. 85 Burak*), İbrahim **, Samet Kırmızıgül** (Dk.75 Ali*), Kasım**, Refik** (Dk.76 Cihat*)

KAHRAMANMARAŞSPOR: Ahmet**, İlyas**, Serhat***, Hüseyin***, Emre**, Mustafa** (Dk.75 Enes*), Mevlüt**, Serhat** (Dk.43 Yeldar*), Samet** (Dk.63 Mehmet*), Durdu Ahmet**, Cengiz***

GOLLER: Dk. 3 Samet (Ispartaspor), Dk. 90+3 Hüseyin (K. Maraşspor)

SARI KARTLAR: Recep, Samet, İbrahim, Kasım (Isparta), Mustafa, Serhat, Cengiz (K. Maraş)

MAÇTAN NOTLAR:
Dk. 3: Ispartaspor’un ani gelişen atağında soldan aldığı pasla sağ kanattan ceza sahasına giren Samet, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin müdahalesine rağmen üstünden ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dk. 38: K. Maraşspor atağında Cengiz’in ceza sahası çaprazından sert şutu kaleci Akın 90’dan çıkardı.
Dk. 45: İlk yarı Ispartaspor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Dk. 58: K. Maraşspor atağında Ahmet’in şutu yandan auta çıktı.
Dk. 69: K. Maraşspor atağında Cengiz altı pas içinde topu dışarı atarak mutlak bir golü kaçırdı.
Dk. 78: Uzun pasta topla buluşan Kasım kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak, topa vurmakta gecikince defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
Dk. 90: Dördüncü hakem 4 dakika oynanmayan süre belirtti.
Dk. 90+3: K. Maraşspor kazandığı korner atışında ceza sahasına gelen topla oluşan karambolde topa son dokunan Hüseyin oldu ve durumu 1–1’e getiren golü kaydetti. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Kaynak: Haber32