Site Logo

Kahvecİ: ''Yenİ yönetİmlerde yer almayacaĞIm..''

Bir günlük izinin ardından çalışmalara başlayan Kahramanmaraşspor da basın sözcüsü İsmail Kahveci açıklamalarda bulundu. Takımın oynadığı oyundan son derece memnun olduğunu belirten İsmail Kahveci; “Evimizde oynadığımız Orhangazispor müsabakası bizim için alt sıralardaki takımlarla yapacağımız karşılaşmalar kadar önemliydi. Mutlak üç puan parolasıyla maça çıktık.Ancak beraberlikte bizim için diğer rakiplerimizin puan alamadığı haftada  moral oldu.Özellikle futbolcu kardeşlerimizi böyle önemli bir müsabakada performanslarının çok üzerinde göstermiş oldukları gayret ve çabadan dolayı kutluyorum.Bu manada teknik kadromuzu takıma sağlamış oldukları moral ve motivasyondan dolayı ayrıca tebrik ediyorum.Bunun göstergesi olarak bu müsabakada beraberliğe prim olmamasına rağmen maçın hemen bitiminde kulüp sosyal tesislerinde teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize azda olsa 10.000 TL prim dağıtılmıştır.

Ayrıca son yedi haftalık çok zorlu bir viraja girmiş bulunan takımımız 12.adama en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde kemikleşmiş taraftar grubumuzun haricindeki tüm taraftarlarımızı da aramızda görmek bize apayrı bir güç verecektir.Bilindiği gibi futbol seyir oyunu olduğu için ne kadar çok taraftar o kadar moral ve motivasyon anlamına gelir.

Kulübümüzün kanunen 15 mayıs 2011  tarihinde kongre kararı alıp bunun 15 gün resmi gazetede yayınlanıp 30 mayıs 2011 tarihinde olağan genel kurul kongresi yapılması gerekmektedir.Mevcut kulüp başkanımız sayın Doğan Tehci  ve yönetim kurulu olarak bu kongrede  yer almayacağımızı kamuoyuyla daha önce paylaşmıştık.Ancak yeniden görev almak isteyen yönetim kurulu üyelerinin kendi tasarruflarıdır.

Şahsım olarak bundan sonra Kahramananmaraşspor’un iyi bir taraftarı olarak her zaman her ortamda yanında olacağımı belirtirim.Önemli olan bir gerçekte şudur ki, yeniden görev almak isteyen arkadaşlar güçlü bir yönetim ve bir finans gücü transfer yasağının kalkmış olduğu bir ortam sağlayamadıktan sonra hem kulübe,hem de kamuoyuna hayali sükut yaşatırlar. Bu çok önemlidir.Kahramanmaraşspor’un açıkça itiraf etmek gerekirse 28.haftada sapasağlam ayakta durmasının en büyük nedenlerinden bir kaçı yönetim,futbol takımı ve teknik kadromuz  bu işi gurur ve onur meselesi olarak görmesi ve sn.Mehmet Balduk,Hanefi Öksüz,Abdulkadir Kurtul,Alişan Arıkan ve Haluk Şerbetci beylerin üstün çaba ve gayretleriyle gerçekleşmiştir” dedi.