Site Logo

MaçIn ardIndan 10.000 TL prİm!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşsspor bugün kendi evinde Orhangazispor maçında 2-2 berabere kalırken, yönetim kurulu anı bir karar alarak futbolculara mücadeleci futbol sergiledikleri için prim dağıttı.

Kahramanmaraşsspor basın sözcüsü İsmail Kahveci Kahramanmaraşspor taraftar sitesine yaptığı açıklamada: “Orhangazispor karşısında futbolcularımız özveriyle ve hırsla mücadele ettiler, galibiyeti kaçırdık. Daha önceden her maça galibiyet primi vereceğimizi açıklamıştık. Bu açıklamış olduğumuz galibiyet primleri listesinde Orhangazi maçı yoktu. Orhangazi maçında futbolcularımızın göstermiş olduğu mücadeleden dolayı yönetim kurulu olarak 10.000 TL prim verme kararı aldık” dedi.

Haftaya deplasmanda oynayacakları Ispartaspor maçınada değinen Kahveci: “Ispartaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu zorlu deplasmanda hedefimiz 3 puan” dedi. Ardından Kahveci, Ispartaspor maçından galibiyetle ayrıldıkları takdirde futbolculara 20.000 TL sayın Mehmet Balduk, 15.000 TL de kulüp yönetim kurulu tarafından prim verileceğini de sözlerine ekledi.