Bayrak & Ata
Site Logo

Demİrözü: ''Cİddİyetle çalIŞmalarImIza devam edİyoruz''

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor teknik direktörü Alaaddin Demirözü, Beykozspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 6 puan değerinde bir maç kazandıklarını söyleyen Demirözü şu ifadelere yer verdi.

İyi oynamamamıza rağmen kazanmasını bildik.Bunun nedeni ise üzerimizdeki stresti. Ayrıca kötü bir zeminde mücadele verdik.  Bu şartlara rağmen sahada kazanmaya inanmış futbolcularımız vardı. Bundan dolayı  altın değerinde üç puan alarak kazanmasını bildik.Bu galibiyetle büyük bir adım attık.Futbolcularımıza başkanımıza yöneticilerimiz ve bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen iş adamlarımıza ve bize inanan zor günlerimizde yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ederim.Bulunduğumuz grupta matematiksel olarak işimiz henüz bitmedi. Tedbiri elden bırakmayacak kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız.

Kahramanmaraşspor camiası için kötü dönemler geride kaldı diye düşünüyorum  beklenildiği gibi başladığımız ligi elimizden geldiğince en iyi yerde bitirmek istiyoruz.Bu ciddiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz bize şu anda güç verecek en önemli unsur destektir.Bunu her anlamda hissetmek istiyoruz.Tek arzumuz kalan maçlarımızda yenemiyorsak yenilmemek buna rağmen tek parolamız tüm maçlarımızdan galip gelmektir bunun bilincindeyiz.Çok basit hatalarla puan kaybettiğimiz maçlarımız var kalan maçlarımızı hatalarımızdan ders çıkararak tekrarı olmayacaktır.

Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Orhangazispor maçından da galip gelmek istiyoruz. Rakibimizin defansif zaafları var sabırlı olup bu dezavantajlarını biz lehimize avantaja dönüştürüp rakibimizi hataya zorlayacağız.Grubumuzda kalan maçlarda matematiksel olarak rahatladığımızda forma şansı az bulan oyuncularımızda şans vereceğim.Ayrıca taraftarlarımıza sizlerin aracılığı ile şunu demek isterim böyle bir stadın takımın durumu ne olursa olsun tribünleri doldurmasını beklerdim esas olan zor günde birlik beraberlik içerisinde olmaktır.Maçlara gelen kemikleşmiş taraftar grupları var maçın içerisinde onların desteğini hissediyor ve görüyoruz kendilerine teşekkür ediyorum ama şehrin büyüklüğüne bakıldığı zaman bu taraftar kitlesinin daha fazla olmasını düşünüyoruz” dedi.

Haber: Maraş'ta Bugün Gazetesi