Site Logo

Balduk sözünde durdu...

Son iki sezondur zor günler yaşayan ve ligde kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’un her anlamda en büyük destekçisi olan Mehmet Balduk, Beykozspor 1908 A.Ş karşılaşması öncesi söz verdiği galibiyet primini dağıttı.

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz Perşembe günü deplasmanda oynadığı Beykozspor 1908 A.Ş’yi yenerek taraftarına büyük bir moral aşıldı. Karşılaşma öncesi Mehmet Balduk, Kahramanmaraşspor’un galibiyetine 20 bin TL, Kahramanmaraşspor Yönetimi ise 15 bin TL prim sözü vermişti. Düzenlenen bir basın toplantısı ile Mehmet Balduk adına Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kubilay Doğan ile Yönetim Kurulu üyesi Sermet Çuhadar, futbolculara 20 bin TL prim dağıttı. Kahramanmaraşspor Yönetimi de sözünü yerine getirdi ve Başkan Doğan Tehçi’de futbolculara 15 bin TL galibiyet primi dağıttı.
Hem şahsi imkanlarıyla hem de iş dünyasından belli iş adamlarından kaynak bularak Kahramanmaraşspor’a prim veren Mehmet Balduk, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz tarafından verilen 20 Bin TL’lik primi kulübe ulaştırdı.

İş Adamı Mehmet Balduk şehir dışında olduğu için Beykozspor 1908 maçının galibiyet primini Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kubilay Doğan ile Yönetim Kurulu üyesi Sermet Çuhadar teslim etti. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi ve Teknik Direktör Alaaddin Demizrözü ile futbolcular tarafından karşılanan Doğan ve Çuhadar deplasman galibiyetinden dolayı futbolcuları tebrik ederek İş Adamı Mehmet Balduk’un da tebrikleri iletti.

Çuhadar yaptığı konuşmada “Deplasman da kazandığınız bu 3 puan takımımızı ligde tutmak için dev bir adım oldu. Sayın Mehmet Balduk’un öncülüğünde iş adamlarımızdan her maç için prim açıklanmıştı. Bu hafta KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Hanefi Öksüz bey bu primi karşıladı. Sayın Mehmet Balduk, futbolcularımızı tebrik etti ve başarılarının devamı diledi. Sizlere daha önce yüz yüze söylediği gibi size sonuna kadar güvendiğini iletti”dedi.

KMTSO Başkan Yardımcısı Kubilay Doğan ise “Sizlerin deplasman da kazandığı bu 3 puan sizin ne kadar yürekli olduğunuzu da gösteriyor. Sizden isteğimiz ligin kalan maçlarında da bu başarıyı tekrar edin. Ligde kalmak adına büyük bir iş yaptınız. Sizleri yürekten kutluyorum”diye konuştu.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi ise “Sezon başından bu yana en büyük destekçimiz sayın Mehmet Balduk yine vaat ettiği primi bize iletti. Geçtiğimiz hafta 20 Bin lira prim vereceklerini açıklamışlardı. Takımımız da söz verdiği gibi 3 puanı aldı. Biz bu galibiyeti gücünü ve desteğini her zaman hissettiğimiz ve büyük minnet duyduğumuz Mehmet Balduk bey efendiye armağan ediyoruz. Kendisinin güveni boşa çıkmayacak bu şehrin çocukları bu takımı ligde tutacak. Bizler minnet duyuyoruz sayın Mehmet Balduk ve Sayın Hanefi Öksüz beye çok teşekkür ediyoruz. Hanefi beyde bu sezon bize çok ciddi destek verdi. Bu desteklerin karşılığında bizler değerli büyüklerimizi onurlandıracağız ve takımımı lig tutacağız”diye sözlerini bittirdi.


Haber:Kahramanmaraş Medya Merkezi