Site Logo

Kahvecİ: ''HakettİĞİmİz bİr galİbİyet aldIk..''

Kahramanmaraşsspor basın sözcüsü İsmail Kahveci, Beykoz 1908 karşısında çok çalışarak galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta  26. hafta maçında Kahramanmaraşspor İstanbul’da Beykoz 1908 deplasmanından 1-0 galip gelmesini bildi. Maç sonrası sitemize açıklamada bulunan basın sözcüsü İsmail Kahveci, bulundukları konum itibarıyla Beykoz maçının çok zor geçeceğini bildiklerini aktardı. İlk yarıda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyleyen Kahveci, ikinci yarıda buldukları pozisyonlardan bir tanesini attıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini belirtti. Kahveci, "İstenilen skoru aldığımızı düşünüyorum. Her futbolcumuzun en iyi oyunu sergilediğini düşünüyorum." dedi.

Son maçlarda aldıkları mağlubiyetlerin oyuncuları üzerinde negatif etki oluşturduğunu kaydeden Kahveci, oyuncuların tekrardan güveni kazanmak için galibiyete ihtiyacı olduğunu ve Beykoz karşısında alınan galibiyetle futbolcuların özgüveni yerine geldi dedi.

Kulüp basın sözcüsü İsmail Kahveci, "Beykoz 1908 - Kahramanmaraşspor  müsabakasında, karşılaşmanın önemini ve ciddiyetini hissederek, Kahramanmaraşsspor camiasına yakışan bir duruş ve oyun sergileyen, final niteliğinde 3 puan alan teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimize Kahramanmaraşsspor yönetim kurulu olarak teşekkür eder, şartlar ne olursa olsun yönetim kurulu olarak teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bildirir başarılarının devamını dilerim" dedi.