Site Logo

Kahvecİ: ''KMS küme düŞmeyecektİr''

Kahramanmaraşspor Kulübü basın sözcüsü İsmail Kahveci, muhtemelen puan cetvelinin son 6 sırasında yer alan takımlardan 3'ünün düşeceğini belirterek, bunlar arasında olmayacaklarını iddia etti.

Kahveci, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar karşısında da kötü gidişe son veremediklerini ve sahadan 5-1 yenik ayrıldıklarını belirtti. Yönetim kurulu olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Kahveci, ''Devre arasında transfer yasağını kaldıramadık.  Elimizdeki mevcut kadromuzla mücadelemize devam ediyoruz, Bazı maçlarda iyi oynamamıza rağmen gol atamıyoruz’’ dedi.

Altınorduspor karşılaşmasını dönüm maçı olarak gördüklerini dile getiren Kahveci, şunları kaydetti:
''Alacağımız 3 puanla rahatlayacacagımızı düşünüyoruz. Önümüzde 10 önemli maç var. Matematiksel olarak şansımız bitmediği sürece ümitlerimiz devam ediyor. Muhtemelen puan cetvelinin son 6 sırasında yer alan takımlardan 3'ü küme düşecek. Erzurumspor liğe katılmadığı için düştü. Geriye 2 takım kalıyor. Bu takımlar arasında olmayacağız. İnşallah bunu başarırız.''

Kahveci, kazanamama stresinin futbolcuları, teknik heyeti ve tüm şehri strese soktuğunu anlatarak, seri galibiyetlerle kötü gidişattan kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.

Kahveci; 3 Haftadır galibiyet hasretimiz var, bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Altınorduspor maçı içinde futbolcularımız sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor, Altınorduspor maçını kazanarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Taraftarlarımız bize inansın ve güvensin dedi.

Haber: Halil Geyik
KahramanMarasSpor.org