Site Logo

İkİ resİm arasIndakİ fark nedİr ?

Şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor’un deplasmanda oynadığı maçta Afyonkarahisarspor’un arkasında Afyon halkı var.

06 Mart Pazar günü Afyon Atatürk Stadyumunda saat 13.30 da oynanılan Afyonkarahisarspor- Kahramanmaraşspor karşılaşmasında Tribünlerde taraftar, yönetici ve bürokratlar maç saatinde tam teşkilat olarak takımına destek vererek takımlarına sahip çıkıyorlar.

Liderlik koltuğunda bulunan Afyonkarahisarspor 2. lige adım adım ilerlerken rakibi Kahramanmaraşspor ise tam tersine küme düşmemek için adeta çırpınıyor.

Grup lideri Afyonkarahisarspor’u ayakta tutan ise Taraftarın yanı sıra Afyon Valisi İrfan Balkanoğlu, Belediye başkanı Burhanettin Çobanoğlu’nun yanı sıra daire amirleri ve üst düzey bürokratlar sahip çıkıyor.

Bunların bir göstergesi de Spor Toto 3. lig 2 grupta 24. hafta karşılaşmasında oynanılan 06 Mart Pazar günü Afyon Atatürk Stadyumunda saat 13.30 da Afyonkarahisarspor- Kahramanmaraşspor karşılaşmasında Tribünlerde Afyon valisi İrfan Balkanoğlu, Belediye başkanı Burhanettin Çobanoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ali Altunbaş, il Tugay komutanı gibi bürokratların maç saatinden önce şeref tribününde yerlerini alması.

Şehirlerinin takımlarının bir üst lige yükselmesi için takımlarına gerek maddi gerek manevi destek sağlayan bürokratlar Takımın sahada oyununu ayakta alkışlayarak takımlarını yalnız bırakmıyorlar.

Rakip takım Kahramanmaraşspor’da ise işler tam tersine kaderine terk edilmiş yokluklarla savaşan bir görüntü sergilemekte.

Gerek deplasmanda gerek kendi evinde sahipsizce şeref tribünün boş olduğunu taraftarın ise fazla rağbet göstermediği gözler önünde…

Bir zamanlar Süper ligde top koşturan koca efsane Kahramanmaraşspor kurulduğundan bu yana hiç böyle sahipsiz kalmamıştı.

2 lige adım adım ilerleyen Afyonkarahisarspor’un arkasında Afyon halkı bulunurken Kahramanmaraşspor’un ise hiç kimsesi bulunmamakta.

Haber & fotoğraf: İlker YİYEN