Site Logo

KMS farklI maĞlup oldu: Afyonkarahİsar 5-1 KMS

Kahramanmaraşspor puan alma umuduyla gittiği Afyonkarahisar deplasmanından eli boş döndü.

Şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor ligin 24. haftasında grupta liderlik koltuğunda oturan Afyonkarahisarspor’a konuk oldu.

Spor Toto 3. lig 2.grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor ilk yarının  5. dakikasın da yediği golle geriye düşen  kırmızı beyazlı takım 37. dakikada Durdu Ahmet’in golü ile eşitliği sağladı.  

 Karşılaşmada Kıran kıran çekişme yaşanırken ilk yarı 1-1 lik eşitlikle sona erdi.

2. yarıya iyi başlayan kahramanmaraşspor lider Afyonkarahisarspor karşısında gol  ararken 2. golü 54. dakikada kalesinde gördü. Bu golle yıkılan Kahramanmaraşspor beraberlik için rakibi Afyonkarahisarspor’a yüklendi.

Karşılaşmanın 80. dakikasında ceza sahasında kaleci Ahmet Üçgünün rakibe darbesi ile kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra oyuna giren Ali sümeri kaleye geçti. 82 dakikada Gökay’ın golü ile ev sahibi ekip 3-1 yaptı durumu. Muhammed Emin Karşılaşmanın 85. dakikasında golünü atarak durumu  4-1 yaptı.Bu golün hemen ardından 87. dakikada Ömer’in golü ile durumu 5-1 yapan Lider Afyonkarahisarspor - Kahramanmaraşspor’u affetmeyerek mağlup etti. Kahramanmaraşspor mağlubiyet serisine devam etti.