Site Logo

Taraftarlardan Demİrcİye Zİyaret...

Kahramanmaraşspor , Oyak Renault karşılaşması için şehrimize gelen Kahramanmaraş sporun eski futbolcusu Mustafa Demirci’yi taraftarlar otelde Ziyaret etti.

 

    2008-2009 sezonunda Kahramanmaraşsporda forma giyen, Kahramanmaraşspor taraftarlarınca çok sevilen Mustafa demirci Kahramanmaraşspor- Oyak Renault karşılaşması için şehrimize geldi. Demircinin kaldığı otele giden Edeler taraftar grubu başkanı Hakan Büyükceylan, Sinan Aytemiz, Site ekibinden Halil Geyik, Tarafsız saha spor sunucusu Mustafa Aykır ve Kahramanmaraşspor taraftarlarından Fatih Ateş Demirciyi ziyaret ederek hoşgeldin dediler.

 

   Demirci yaptığı açıklamada; 2008-2009 sezon başında Kahramanmaraşspora transfer oldum ve ilk sezonumda şampiyon olarak 2. lige çıktık. Ama ben istemememe rağmen zorla beni Adıyamanspora verdiler. Futbol hayatımın en güzel günlerini Kahramanmaraşporda yaşadım. Kahramanmaraş benim ikinci memleketim dedi. Demirci Kahramanmaraşspora ilk geldiğim günlerde hedefim Kahramanmaraşspor forması ile ilk takımım olan Oyak renoulta karşı forma giymekti ama maalesef bunun tam tersi oldu. Bu maç benim için duygusal bir maç olacak dedi. Kahramanmaraşsporu çok sevdiğini söyleyen Demirci; İnşallah tekrar kırmızı beyaz formayı giymek istiyorum dedi.

  

Haber: Halil Geyik