Site Logo

''Lİgde kalmak İçİn mücadele edİyoruz''

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Doğan Tehçi, ligde kalmak için mücadele ettiklerini söyledi..

Tehçi, yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları Batman Petrolspor karşılaşmasında iyi bir futbol ortaya koyarak 3 puan aldıklarını belirtti.

Futbolcularının performansından memnun olduğunun altını çizen Tehçi, şöyle konuştu:
''Zor günler geçiriyoruz. Bilindiği üzere transfer yapamadan lige başlamıştık. Bunu şikayet anlamında belirtmiyorum, ancak futbolcularımız çok genç ve tecrübesizler. Dolayısıyla amatör ruhla varlarını yoklarını ortaya koyuyorlar. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder. Düşmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hafta aldığımız galibiyet büyük moral oldu. Ayrıca, iş adamı Mehmet Balduk futbolcularımıza 15 bin lira prim dağıttı. Kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçlara da galibiyet parolası ile çıkacağız.''

FINDIK: "BATMAN GALİBİYETİ İLE NEFES ALDIK"

Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık: “Bu takımın küme düşmeyeceğine dair şeref sözü verdim. Ben inanıyorum ki sezonu iyi bir noktada tamamlayacağız.”

Batman Petrolspor maçının ardından bir açıklama yapan Fındık, alınan galibiyetin Kahramanmaraşspor için çok önemli olduğunu belirtti. Futbolcuların sahaya çok moralli çıktığını hatırlatan Fındık, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk’un hafta içi kulübü ziyaret ederek futbolculara vereceği galibiyet primini hatırlatmasının futbolculara ayrı bir moral kattığını söyledi.

Batman Petrolspor galibiyetinin vermiş olduğu moral ile daha iyi yerlere geleceklerini söyleyen Fındık, düşme potasından uzaklaşarak orta sıralara doğru tırmanmayı hedeflediklerini ifade etti. Fındık, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Maçtan galibiyetle ayrılmamız bize uzun zamandır tadamadığımız sevinci yaşattı. Bizimle aynı potada olan iki takımında maçı kaybetmesiyle biz biraz daha yükseklere tırmandık. Rahat bir nefes aldık. Bu motivasyonla ileriki günlerdeki maçlara daha iyi hazırlanarak oynadığımız maçlardan galibiyetle ayrılacağız.  Bu maçtan galibiyetle ayrılmaya gerçekten ihtiyacımız vardı. Bu bizim olmazsa olmaz dönüm maçımızdı. Bu maçı kesinlikle almamız gerekiyordu. Bu maçı aldığımız için futbolcularımızı teknik heyetimizi ve yönetimimizi gerçekten tebrik ediyorum. Ayrıca hafta içi kulübe gelerek futbolculara moral ve motivasyon veren Mehmet Balduk’a da teşekkür ediyorum. Hafta içi ziyaretinde her maçta prim dağıtacağını söylemesi futbolcularımızı gerçekten çok iyi motive etti. Böyle insanların KMS’ye destek çıkması KMS’nin sahipsiz olmadığını gösterir. İlk defa bir maçta rahat oynadılar. Moral motivasyonları çok yüksekti. Bu takımın küme düşmemesi için şeref ve namus sözü vermiştim bu nedenle kaç gündür gözüme uyku girmedi.  Bu nedenle verdiğim sözün altında ezilmem için galip gelmememiz gerekirdi. Galip geldiğimiz için en çok sevinenlerden bir tanesi de benim.” dedi.