Site Logo

SarayaltI Restaurant'tan moral yemeĞİ...

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Sarayaltı Restaurant Batman Petrolspor maçı öncesi Kahramanmaraşspor futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerine moral yemeği verdi.

Sarayaltı lokantası işletmecisi Selami Ekmekçi yemekte yaptığı konuşmada Kahramanmaraşspor bu şehrin tek profesyonel futbol takımı, bu takıma sahip çıkmak zorundayız. Bizde Sarayaltı lokantası olarak, Hafta sonunda oynanacak olan Batman Petrolspor maçı öncesi futbolcu kardeşlerimizi işyerimize davet ederek moral yemeği vermek istedik. Kahramanmaraşsporun bulunduğu yeri hakketmediğini söyleyen Ekmekçi; İnşallah Kahramanmaraşspor tekrar eski günlerine en kısa zamanda dönecektir dedi.

Yemekte konuşan Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Doğan Tehçi Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maçı alarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz dedi. Bu önemli karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyaçlarını olduğunu söyleyen Tehçi, tüm Kahramanmaraşspor taraftarlarını maça beklediklerini söyledi.

Kahramanmaraşspor kulüp basın sözcüsü İsmail Kahveci yemekte yapmış olduğu açıklamada, Öncelikle bu hafta oynayacak oldukları Batman Petrolspor maçı öncesi takımı davet ederek yemek veren Sarayaltı restaurant işletmecisi Selami Ekmekçiye teşekkür eden Kahveci; Bu takım bu şehrin tek profesyonel takımıdır. Kahramanmaraşspor liğden düşmeyecektir, bu hafta Batman petrol maçından 3 puan alarak puan sıralamasında üst sıralara doğru çıkacağız dedi.

Haber: Halil GEYİK