Site Logo

Mehmet Balduk, KahramanmaraŞspor'u zİyaret ettİ!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk, geçtiğimiz hafta Kahramanmaraşspor’un kendi sahasında ve deplasmanda yapacağı bütün maçlar için galibiyet primi vereceğini açıklamıştı. KMTSO Başkanı Balduk bugün ise Kahramanmaraşspor’lu yöneticileri ve futbolcuları antrenmanda ziyaret etti. Futbolculara tatlı ikram eden Balduk Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor – Batman Petrol spor maçının primini de maçtan hemen sonra soyunma odasında dağıtacaklarını söyledi.

Futbolcular ve kulüp yönetimi tarafından Kahramanmaraşspor’un kullandığı Belediye Spor Tesisleri girişinde karşılanan KMTSO Başkanı Mehmet Balduk’a KMTSO Yönetim kurulu üyeleri Kadir Gülkesen, Salman Kaynar ve Sermet Çuhadar da eşlik etti.

Futbolcularla sohbet eden Balduk, “Kahramanmaraş’ın öz çocuklarısınız sizi desteklemek bizim görevimiz. Günümüzde artık genç futbolcuların daha büyük başarılara imza attığını görüyoruz. Bakın Messi gibi oyuncular çok genç yaşta büyük kulüplerde oynama imkanı buluyor. Bugün İngiltere de 16 yaşında bile futbolcu görebiliyoruz. Sizlerde çok gençsiniz ama ben sizlere güveniyorum. Benim yüzümü kara çıkarmayacağına inanıyorum. Başkan Doğan beye her seferinde dedim ki bizim öz çocuklarımızı değerlendirin onların içerisinde cevherler var. Kaşar olan futbolcuların yerine kendi genç yeteneklerimizi alt yapılarımızı kullanalım o zaman size destek veririm dedim. Onlarda bu yoldalar doğruyu yaptıkları için her zaman onlara destek veriyorum. Sezon sonuna kadar da her maça prim vereceğim. Oyan Renault maçında ise primleri kendi elimle dağıtacağım yeter ki siz başarılı olun bizleri gururlandırın. Bu genç takım bu sezon ligde kalacak ve gelecek yıl tecrübeyle birlikte çok daha büyük işler başaracaktır. Sizlere başarılar diliyorum”dedi.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehci ise yaptığı açıklama da “Sayın Başkanımızı Mehmet Balduk bey sezon başından bu yana bizlere çok büyük destek vermişlerdir. Bugüne kadar Kahramanmaraşspor’un en büyük destekçisi sayın Mehmet Balduk olmuştur. Hala da kendisi bize sınırsız destek veriyor. Sayın başkanımızın bu primle beraber yaklaşık olarak takımımıza 550 Bin Lira gibi bir katkısı olmuş olacak. Kahramanmaraşspor sayın Mehmet Balduk beyin maddi ve manevi desteklerini asla unutmayacak. Bizler de söz veriyoruz. Bu takımı küme düşürmeyeceğiz”diye konuştu.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü ise sayın başkanın ziyareti hem bize hem de futbolcularımıza büyük moral ve güç verdi. Kendisinin her zaman ciddi desteğini görüyoruz. Buraya kadar gelmesi bu zorlu maç öncesi gerçekten bize büyük bir güç vermiştir. Sayın başkan bize güveniyor bizde kendisinin güvenini boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Kendisi bizi desteklemeye devam ediyor. Sezon sonuna kadar prim sözü verdiler. Bu söz bizim için çok değerlidir. Kendisinin manevi desteğini yanımızda görüyoruz. Çok teşekkürler inşallah sizin yüzünü kara çıkartmayacağız”ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kahramanmaraşspor’lu futbolcular, Teknik ekip, Başkan Mehmet Balduk ve yöneticileriyle Kahramanmaraşspor yönetimi birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık Başkan Mehmet Balduk’a plaket verdi.