Site Logo

Demİrözü : Moral ve motİvasyon çok önemlİ

Kahramanmaraş spor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, zor günler yaşayan Kahramanmaraş spor’a bu günlerinde destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş spor, Trabzon deplasmanından da puan alamadan dönmüştü. Trabzon deplasmanından puan çıkaramayan temsilcimiz lig tablosunda 20 puan ile 14. sırada yer alıyor. Sezon başından bu yana Erzurumspor’dan aldığı iki galibiyetin dışında 3 galibiyeti, 10 mağlubiyeti ve 5’de beraberliği bulunan Kahramanmaraş spor, galibiyete hasret kaldı. Genç bir kadroya sahip olan Kahramanmaraş spor, kendi evinde oynayacağı Batman Petrolspor’u yenerek kendi evinde puan ve puanlar almak istiyor.


Kahramanmaraş spor taraftarının takıma kırgın olmasında, takımın almış olduğu kötü sonuçların büyük etkisinin olduğunu belirten Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, bu hafta Batman Petrolspor’dan alınacak puan veya puanlar ile taraftarın yüreğine bir nebze de olsun su serpmek istediklerini söyledi. Transfer sorununun çözüme kavuşmadığını, ellerinde bulunan genç oyuncularla ligde üst seviyelere doğru bir çıkış yakalamak istediklerini belirten Demirözü, bu amaca ulaşmak için taraftarlardan sabır, futbolcularından da üstün bir futbol oynamalarını istedi.


Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz Trabzon Yalı spor mücadelesini de değerlendirdi. Maçın ilk yarısında rakibin tutuk bir futbol sergilediğini ifade eden Demirözü, rakibin tutuk futboluna karşın Kahramanmaraş spor’un çok iyi bir futbol sergilediğini söyledi. İlk yarı net gol pozisyonları yakaladıklarını belirten Demirözü, ancak son vuruşlarda etkili olamadıklarını söyledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ilk yarıda sergiledikleri iyi futbolu ortaya koyamadıklarını belirten Demirözü, bu durumu takımın genç ve tecrübesiz olmasına bağladı. Demirözü, konu ile ilgili şu şekle konuştu: “Tecrübesizlikten dolayı ve şahsiyete bağlı olarak goller atılıp maçlar kaybediliyor. Biz sıkıntıya girmeden bu durumdan nasıl kurtulabiliriz diye düşünürken kendimizi orada görmek istemiyoruz. Beykoz bizi rakip görmeden puanlar alarak oradan kurtulmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz günden bu yana sürekli dışarıdan eleştirmeler alıyoruz. Futbolda eleştiriler yapılmalıdır. Bu nedenle bizlere eleştiriler geliyor. Bu saatten sonra Kahramanmaraşlı vatandaşların düşünmesi gereken tek şey,  ‘biz bu takımla oynayacağız, bu işle uğraşan çok fedakâr bir yönetim var’ diye düşünmektir. Bu saatten sonra bu takıma sadece destek verilmesi gerekiyor. Çünkü artık bu saatten sonra eleştiri yapılması uygun olmaz. Bu takım elimizdeki ligi bitirecek tek takım. Bu nedenle bundan sonra yapılacak tek şey bu çocuklara destek vermek. Halkın kurumların tek yapması gereken bu takıma destek olup sahip çıkmak. Herkesin birlik beraberlik içerisinde olması sahaya yansır. Kimi parasıyla, kimi duasıyla ve kimi de ilgisiyle bu takıma gereken ilgiyi göstermeli. Herkes elinden geldiği kadar destek gösterirse bu takım bu yılı en iyi şekilde bitirir.” dedi.
  Haber: Cebrail Sarı