Site Logo

Kahvecİ : ''Taraftar desteĞİne İhtİyacImIz var''

Kahramanmaraşspor Ligde ligde bu hafta Batman Petrolspor'u konuk ediyor. 12 Şubat Stadyumunda Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmaya tüm Kahramanmaraşlı sporseverler davet edildi.

Kahramanmaraşsporda sarı kart cezalısı Emre Keskin dışında  eksik bulunmazken, Batman Petrol maçı için takım hazırlıklarına Hanefi Mahçiçek stadyumunda devam ediyor..

Basın sözcüsü İsmail Kahveci, Ligin ikinci yarısında kendilerini zorlu bir handikabın beklediğini belirterek; "Oyuncularımızı bu maça konsantre ettik. Elimizden geldiğince bu zorlu mücadeleden galip ayrılarak hem ligde iyi yerlere hem de taraftarımıza ve takım oyuncularımıza olan öz güveni artırmayı hedefliyoruz."dedi.   

Kahveci; Puan olarak alt sıralarda bulunmaktayız. Önümüzde zorlu bir maç bizi bekliyor, Biz yönetim olarak bu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyoruz, Futbolcularımızda antremanlarda büyük bir hırs ve özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü oynayacağımız Batman Petrol karşılaşmasında tüm Kahramanmaraşspor taraftarlarını yanımızda görmek istiyoruz dedi. Taraftarın desteğiyle bu karşılaşmadan 3 puan alacaklarına inandığını söyleyen Kahveci, Maça gelecek olan taraftarlarımızdan 90 dakika destek bekliyoruz dedi.

Haber: Halil GEYİK
KahramanMarasSpor.org